Doctorado

Páginas: 2 (378 palabras) Publicado: 30 de enero de 2013
Tecnologia
Objecte Tecnic
El telèfon mòbil és un dispositiu electrònic usat per a comunicacions mòbils de veu i dades. Funciona sobre una xarxa d'estacions base especialitzades distribuïda pelterritori, conegudes com a cel·les.
Segon ha pasat el temps el model s'ha modernitzat hi ha noves aplicacions como per exemple: Hi ha SMS, Correu electronic, Internet, Radio, Jocs, Etc.
Apart deaixo tambe se han anat modernitzan les aplicacions els jocs, la radio, l'internet, el correu electronic, l'SMS. Han anat cambiant i modernitzanse per satisfer a la persona que el compra.
Tambe s'hananat fent noves aplicacion per el mòbil com per exemple pagines on es poden comprar o descarregar Videojocs per a els mòbil o aplicacions com per exemple: Facebook, Messenger, Twitter, Etc.
Apart deaixo no creieu que san modernitzan les aplicacions, tambe s'han tambe s'han modernitzar els mòbils per satisfaer a les persones que tenen el gust de comprar-lo.
Posare Un Exemple: L'ultim mobil querecordo antic es un motorola que nomes servia per fer trucades i hara el ultim mòbil que recordo del moderns es el nou Iphone 5 que es pot fer de tot.

El telèfon mòbil és un dispositiu electrònic usatper a comunicacions mòbils de veu i dades. Funciona sobre una xarxa d'estacions base especialitzades distribuïda pel territori, conegudes com a cel·les.
Segon ha pasat el temps el model s'hamodernitzat hi ha noves aplicacions como per exemple: Hi ha SMS, Correu electronic, Internet, Radio, Jocs, Etc.
Apart de aixo tambe se han anat modernitzan les aplicacions els jocs, la radio, l'internet, elcorreu electronic, l'SMS. Han anat cambiant i modernitzanse per satisfer a la persona que el compra.
Tambe s'han anat fent noves aplicacion per el mòbil com per exemple pagines on es poden comprar odescarregar Videojocs per a els mòbil o aplicacions com per exemple: Facebook, Messenger, Twitter, Etc.
Apart de aixo no creieu que san modernitzan les aplicacions, tambe s'han tambe s'han...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Doctor
  • Doctora
  • Doctor
  • Doctor
  • Doctor
  • Doctorado
  • Doctor
  • Doctor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS