Dos planetes contraris

Páginas: 3 (575 palabras) Publicado: 20 de noviembre de 2010
DOS PLANETES CONTRARIS

Hi havia una vegada, en un puntet llunyà de l´Univers dos planetes que es deien Clar i Fosc.
Al planeta Clar hi vivien els clarians, els seus habitants. Tenien la pell decolor verd, tres ulls i dues antenes a cada costat. Medien un metre i mig i eren molt elàstics, per això podien saltar fins a vint metres! Eren molt alegres i simpàtics encara que no fóssin molt rics.Però no tot era felicitat al planeta Clar, fa uns anys van ser esclavitzats pels habitants del planeta Fosc.

Els fosquins, els habitants del planeta Fosc, tenien la pell de color gris amb unestaques rodones de color taronja, perquè el seu planeta gairebé mai tocava el sol. Fa molt de temps que els fosquins, van adonar-se que el seu planeta veí era diferent del seu: tenia terres cultivades,molta aigua (estanys, rius, fonts,…) i animals de tot tipus: gallines, peixos, vaques, ovelles,… i molt menjar!

Un dia, els fosquins van decidir investigar el planeta Clar, i es van reunir perplanejar la seva visita. Quan van arribar al planeta Clar van descobrir que els clarians vivien molt bé i que tenien molts més recursos que ells. Aleshores van començar a rumiar la manera d´emportar-se totallò que els hi feia falta al seu planeta per tal de sobreviure.

Com que els fosquins eren molt egoistes i no sabien dialogar, anaven carregant a les seves naus tot el que els hi agradava.Van anartransportant i transportant de tot fins que va arribar un dia que els clarians van trobar a faltar moltes coses: arbres fruiters, rius abundants amb peixets, gallines, cases, vestits i sabates, sacs defarina, etc…
El rei del planeta Clar va reunir a tota la gent i els hi va dir que alguna cosa estranya estava passant. Algú va explicar que havia vist unes naus carregades volant a prop d´allà,altres que havien vist unes persones molt altes correr pels camps,…
Així es com van arribar a la conclusió que qui els estaven robant eren els seus veïns del planeta Fosc.
A partir d´aquest moment va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • manetismo de dos planetas
  • Planeta
  • planetas
  • Los planetas
  • Los Planetas
  • Planetas
  • Los Planetas
  • el planeta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS