Dr Jekyll And Mr Hyde

Páginas: 4 (944 palabras) Publicado: 18 de abril de 2012
Capítol 1

El Senyor Utterson era un advocat callat, seriós. Cada diumenge a la tarda, ell i el seu amic, el senyor Enfield, caminavan junts pels carrers de Londres. Un dia, en un petit carrer,passa’t un edifici antic al costat d'un pati fosc. l'edifici tenia una porta vella i bruta. Mr Enfield detingut. Veus aquesta porta? -Va preguntar el senyor Utterson. Et puc explicar una història moltestranyA. oh, estic sempre interessat en les històries estranyes, va dir el senyor Utterson, mirant cap a la porta. Si us plau digues! així, una nit, jo tornava a casa i vaig veure una cosa moltaterridor, va dir el senyor Enfield. Vaig veure una nena corrent per un carrer petit i un home que caminava ràpid al carrer principal. Per desgràcia, els dos van xocar a la cantonada i la noia va caure aterra. després va venir la part terrible. l'home va saltar diverses vegades sobre el cos de la nena mentre ella estava cridant a terra.
Va saltar sobre el cos de la nena? Sr Utterson interromput. sí,va ser impactant! Bé, va córrer darrere de l'home, el va agafar i el va portar de nou a la nena, el senyor Enfield va continuar. Anava ben vestit, però hi havia alguna cosa horrible sobre ell. Lafamília de la nena i els veïns van sentir els seus crits i van arribar ràpidament, i aviat va haver un grup de persones al voltant de la nena. Algú va portar un metge i va examinar la nena estava moltespantada. Tot aquest temps, l'home es va quedar allà i mirava. Ell no es va disculpar amb la nena o els seus pares.
Ho! no ho puc creure! Sr Utterson va exclamar. Oh, sí, és veritat, va dir el senyorEnfield. Tothom estava molt enfadat i tots vam estar d'acord per a castigar l'home. Finalment, algú li va dir, que semblava q era de una bona família. vostè no vol un escàndol, oi? Per tant, pagarà a lafamília de la nena cent lliures i et deixarém anar. L'home va mirar a tots els rostres furiosos al seu voltant. Es va espantar i va accedir a pagar els diners. El pare de la nena, el metge i yo...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dr. Jekyll And Mr Hyde
  • Dr jekyll and mr hyde
  • Dr Jekyll And Mr Hyde
  • Dr jekyll and mr hyde
  • Respuestas En Español Dr Jekyll And Mr Hyde
  • Resumen dr jekyll and mr hyde
  • Capitulo5 dr jekyll and mr hyde
  • Dr. jekyll and mr. hyde resumen

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS