Dragonhearth

Páginas: 2 (378 palabras) Publicado: 10 de enero de 2012
DRAGON HEART
1- Personatges principals:
- Rei Einol: És un príncep que amb la mort del seu pare es fa rei, aquest noi ha estat ensenyat per Bowen, i pensen que serà un bon rei, però a mesura quepassen els anys, es torna com el seu pare; Avariciós, egoïsta, cruel i orgullós.
- Bowen: És un cavaller que es dedica a la caça de dracs, intenta ensenyar al princep, encara que fracassa, coneix a undrac i es fan amics de manera que els dos surtin beneficiats, el drac no el mata i el Bowen tampoc i fent veuere que el mata devant dels pobles, guanya diners. És un personatge molt valent, amb boncor i que es preocupa pels demès.
- Draco: És un drac que dona la meitat del seu cor al Rei Einol per a que no es mori, i continui el seu regnat que suposadament tenia que ser bo. És un persontage ambbona fe i està disposat a ajudar als seus companys.

2- Termes que entren en lluita a la pel·lícula:
- El poble està en contra del regnat del rei Einol perquè és molt cruel amb ells.
- El desigde matar al drac perquè és una amenaça per al poble, encara que al final descobreixen que no és tant dolent com sembla, i que el rei el vol mantindre viu perquè si el drac mor ell també morirà.

3-Figura cinematogràfica que remarca la dimensió social de la persona.
El drac, perquè es mostra amb els sentiments i caracteristiques d'una persona normal encara que el seu aspecte sigui d'un drac.4- Personatge històric de novela que representi un "cavaller salvador",apunta els valors que representa.
Sant Jordi, és un cavaller de la edat mitjana que representa la valentia al anar a matar eldrac que tot el poble el té por.

5- Explica que en treus de la pel·lícula.
Que un no s'ha de fixar nomes en la apariència d'una persona per saber com és, perquè les apariències enganyeni normalment l'apariència no té res a veure amb la persona.
No et pots fiar de algunes persones encara que els hi ensnyis tot el bo que tinguis, perquè potser nomès et volen per interès, com...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS