EDUCACION FISICA

Páginas: 3 (673 palabras) Publicado: 5 de mayo de 2013

EL MOCADOR: SALTANT
CURS: 2n. Cicle inicial
OBJECTIU DEL JOC: Executar diferents tipus de salt segons les condicions del joc.
OBJECTIU D’ÀREA: Utilitzar el coneixement del propi cos, lescapacitats físiques i les habilitats motrius per resoldre i adaptar el moviment a les necessitats o circumstàncies de cada situació.
MATERIAL: pilotes, cercles i un mocador.
DESENVOLUPAMENT
El joc seràel mocador. Dividirem la classe en dos grups i aquests grups, en dos equips. Tots dos grups jugaran al mateix joc, d’aquesta manera potenciem més la participació. Cada membre de l’equip tindrà unnúmero, aquest número serà secret per l’equip rival. Quan el mestre digui el número, els dos participants que el tinguin, hauran de sortir a buscar el mocador. Per arribar al mocador, hauran de córrer finsa la fila de cercles que estaran col·locats a 2 metres de distància de cada equip. A més, aquests cercles estaran a una distància la qual, per aconseguir passar d’un cercle a l’altre, impliquisaltar, entre els diferents cercles també hi haurà distàncies diverses.
Per agafar el mocador, faran un últim salt, des del cercle fins al mocador. Qui aconsegueixi el mocador, retornarà pels cercles(saltant) i qui no l’hagi aconseguit, l’haurà d’intentar atrapar (saltant).

Observacions: Segons el que vegi el mestre mentre transcorre la sessió, donarà diferents indicacions perquè els salts siguinvariats. Per exemple: només podeu fer servir una cama de suport, canvi de cama de suport, etc.

Gràfic:











Variants:
1. Es treuran els cercles, i els alumnes hauran de ferels salts amb una pilota entre les cames. Si la pilota cau, hauran de tornar a l’inici. No hi pot haver desplaçament sense la pilota entre les cames.
Gràfic:













2. Escol·loquen dues files de cercles, aquesta vegada els alumnes hauran de saltar per parelles, el mestre dirà dos números aleatoris, per tal que els alumnes no sàpiguen la parella amb la qual s’hauran de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Educación Física y la Actividad Física
  • Educacion fisica
  • Educación Física
  • Educacion Fisica
  • Educacion Fisica
  • Educacion Fisica
  • Educacion fisica
  • Educacion fisica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS