educacion fisica

Páginas: 4 (774 palabras) Publicado: 27 de mayo de 2013
QÜESTIONARI:
1. En quines lleis fonamentals se sustenta l’entrenament esportiu? Raona la resposta.
Trobem la llei de Seley o del síndrome general d’adaptació, que aquesta és el que l’efecteprodueix un estímul, es a dir un treball en l’organisme i arriba a una situación d’estrès (fatiga) que provoca una sèrie de reaccions(síndrome d’adaptació) les quals fan augemntar el nivel inicial delrendiment (sobrecompensació). Quan ja m’he recuperat puc aplicar una càrrega de nou. També hi ha la llei de Schultz o del llindar, que aquest ens diu que cada persona té un nivell de rendiment inicial(llindar) que s’ha d’adaptar al treball i descans de l’entrenament. Com que cada persona es diferent, la intesitat de l’estímul també haurà de ser diferent per generar una reacció adequada.
2. Esmentatres beneficis que aporta l’entrenament l’activitat física i argumenta per què.
Un benefici seria relació amb l’entorn i altres individus, l’entrenament ajuda a relacionar-te això fa que et sigui mésfácil, més divertit i alhora que coneguis coses noves practicant allò que a tu t’agrada. Un altre benefici seria la salut, estar sans és una cosa esencial i que t’ajuda a tu mateix. L’altre beneficiseria per exemple l’estètica, cosa que tots donem molta importància a l’actualitat, i l’entrenament et proporciona satisfacció i que aconsegueixis sentir-te bé amb tu mateix, la qual cosa també t’obraaltres portes, tant de feina de relacions socials o de qualsavol altre objectiu on et puguir ajudar.
3. Cita les etapes de l’entrenament esportiu i l’objectiu principal en cada una.
La primera etapaés la etapa de iniciació, que el seu objectiu principal és millora la condició física, consolidar les habilitats bàsiques, conèixer els conceptes i tàctiques fonamentals i educar correctament l’esforç,es a dir la base de diverses activitats esportives.
La segona etapa que és la de desenvolupament té l’objectiu de especialitzar-se, seguir millorant i oferir una experènica en situacions de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Educación Física y la Actividad Física
  • Educacion fisica
  • Educación Física
  • Educacion Fisica
  • Educacion Fisica
  • Educacion Fisica
  • Educacion fisica
  • Educacion fisica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS