Ejemplos de promociones

Páginas: 6 (1342 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2010
Sentidos Lounge Bar

* Tipus de promoció: val 2x1
* Qui es l’impulsor: Sentidos Lounge Bar
* Posicionament: es un restaurant, de bona imatge amb preus baixos.
* Destinatari: Totes aquelles parelles, a les que els hi agradi sopar en bars/restaurants de bona imatge, per pocs diners.
* Incentiu: Sentidos Lounge Bar ofereix un sopar per dos persones pagant solament un, solament,però, poden escollir entre els plats del Menú.
* Objectius: Sentidos Lounge Bar vol promocionar el seu restaurant, i vol atraure més clients al seu establiment.
* Mecànica de la promoció: Per poder participar en aquesta oferta has de:
1.    Reservar on-line respectant els criteris de validada de la oferta
2.    Presentar-te en el restaurant.
3.    Se aplicarà directament la oferta ala hora de la compte.
Aquesta oferta es exclusiva per la gent inscrita en eltenedor.es y no es acumulable a altres ofertes
* Període de la promoció: La promoció no especifica quant de temps dura.
* Valoració general de la promoció: La promoció està be, em sembla que es una bona forma de promocionar el restaurant, i fer que la gent s’animi a sopar fora de casa.

Movistar

* Tipus depromoció: 30% de descompte en les factures durant els 3 primers mesos.
* Qui es l’impulsor: Movistar
* Posicionament: Movistar es una operadora de telefonia, mòbil en aquest cas. Es la empresa de mòbils que te més clients, ara per ara, en Espanya.
* Destinatari: Aquesta oferta va dirigida a tota aquella gent d’altres companyies que es facin un contracte de portabilitat a Movistar.* Incentiu: El incentiu d’aquesta oferta es el descompte durant tres mesos del 30% en la factura, ja que normalment, el que es diu d’aquesta companyia es que es molt cara, i ells volen que la gent també digui que ofereix moltes promocions i que es preocupa per els seus clients.
* Objectius: Trobar més clients, fidelitzar-los (ja que al fer-se de contracte han de estar durant un períodeobligatori) i renovar la imatge que tenen de cars.
* Mecànica de la promoció: Valida per noves altes amb portabilitat de contracte (excepte iPhone, entre el 1 i el 31 de maig de 2010 amb un contracte residencial a traves de canal online. A partir del moment de la provisió de la promoció la línea gaudirà del 30% de descompte sobre tot el servei mesurat, excepte tràfic internacional y ramin. Esdescompte en tràfic no s’aplica sobre el consum mínim ni quotes mensuals: s’aplica a tot el tràfic nacional de veu amb destí Movistar y altres operadors mòbils, fixes y s’aplica sobre el consum total de les dades, SMS i MMS. El descompte s’aplicarà des de el primer cicle de facturació complet, es a dir en les tres factures següents, sent la primera aquella corresponent al període de facturació en cursen el moment de la provisió de la promoció.
* Període de la promoció: del 1 al 31 de maig.
* Valoració general de la promoció: Es una promoció que busca que la gent consumeixi més parlant per telèfon. No es una promoció massa innovadora ja que s’han vist més d’aquest estil.

Movistar

* Tipus de promoció: Promoció de premi.
* Qui es l’impulsor: Movistar
* Posicionament:Movistar es una operadora de telefonia, mòbil en aquest cas. Es la empresa de mòbils que te més clients, ara per ara, en Espanya.
* Destinatari: Principalment gent jove, que normalment es qui més utilitza la targeta prepagament, però en definitiva, gent de Movistar amb targeta prepagament.
* Incentiu: Cada vegada, que una persona amb targeta de prepagament Movistar recarrega 10 € o més liregalen algo. Es una promoció que busca que la gent consumeixi més i pretén fidelitzar als client.
* Objectius: Movistar pretén rentar una mica la seva imatge, i vol que a la gent que es queixa dels seus preus sàpiga que fa moltes promocions per targetes prepagament, quan lo normal es que aquestes les deixin oblidades normalment.
* Mecànica de la promoció: Promoció valida per client...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ejemplo de promocion
  • Modelo AIDA y ejemplo promoción
  • ejemplo publicidad y promocion
  • Mix de promoción y ejemplos
  • EJEMPLO DE SOLICITUS DE PROMOCIONES ANTE EL SAT
  • EJEMPLO PROMOCIÓN CIVIL
  • ejemplo de carta de promocion
  • Mecanismos de promoción ejemplo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS