El Capitán Alatriste

Páginas: 2 (316 palabras) Publicado: 14 de febrero de 2013
ELS 3 PORQUETS

En el cor del bosc vivien tres porquets que eren germans. El llop sempre caminava perseguint-los per a menjar-se'ls. Per a escapar del llop,els porquets van decidir fer-se una casa.
-El xicotet la va fer de palla, per a acabar abans i poder anar-se'n a jugar.
-El mitjà va construir una caseta defusta. Al veure que el seu germà menut havia acabat ja, es va donar pressa per a anar-se'n a jugar amb ell.
- El major treballava en sa casa de rajola. Javeureu el que fa el llop amb les vostres cases- va renyir als seus germans mentres estos se'l passaven en gran.
El llop va eixir darrere del porquet xicotet i ellva córrer fins al seu caseta de palla, però el llop va bufar i va bufar i la caseta de palla va afonar.
El llop va perseguir també al porquet pel bosc, que vacórrer a refugiar-se a casa del seu germà mitjà. Però el llop va bufar i va bufar i la caseta de fusta va derrocar. Els dos porquets van eixir xiulant d'allí.Quasi sense alé, amb el llop pegat als seus talons, van arribar a la casa del germà major. Els tres es van ficar dins i van tancar ben totes les portes i finestres.El llop es va posar a donar voltes a la casa, buscant algun lloc pel qual entrar. Amb una escala llarguíssima va enfilar fins a la teulada, per a colar-se perla ximenera. Però el porquet major va posar al foc una olla amb aigua. El llop fartó va descendir per l'interior de la ximenera, però va caure sobre l'aiguabullint i es va escaldar."
Va escapar d'allí donant uns terribles udols que es van sentir en tot el bosc. Es compte que mai de la vida va voler menjar porquet.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Capitán Alatriste
  • El capitan alatriste
  • El capitan alatriste
  • CAPITAN ALATRISTE
  • Capitán Alatriste
  • capitan alatriste
  • El capitan alatriste
  • El Capitán Alatriste

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS