El Diari D'Anna Frank

Páginas: 2 (473 palabras) Publicado: 10 de marzo de 2013
Resum de l’argument: Aquest diari ens parla de la vida d’Anna Frank, una nena que sofreix la guerra a Holanda. Tot comença quan la familia Frank tenen que fugir de la seva casa perque son jueus iamb la guerra els ficarien a un camp de concentració. Es refugien darrere de l’oficina del pare de l’Anna. Per l’Aniversari de l’Anna li regalen un diari, ella li posa el nom de Kitty, així te una amigaa qui li explica tot. El diari el va començar a escriure el 12 de juny de 1942. En aquell refugi estaven vivint en unes condicions molt antihigieniques. L’Anna es portava millor amb el seu pare,perquè la seva mare sempre defensava a la Margot, la seva germana.
L’Anna explica que la seva àvia va morir perquè es va ficar malalta.
Després d'estar mig any en el refugi, es va unir el doctorDurssel, el que va fer que encara estiguessin pitjor.
L’Anna es passava els dies estudian mitolofia grega i romana. Pero ella volia sortir d’allà perquè no podía caminar ni veure coses.
Encara que entre lafamília dels Frank i la dels Van Dame hi havia discusions, l’Anna es comença a enamorar de Peter, i a ell li va molt bé perquè com que se sent sol, d'aquesta manera, té algú amb qui parla allà dins,i finalment s'acaben enamorant l'un de l'altre.
L' Ana li explica tot al seu diari, la Kitty, ja que al seu pare no s'atreveix i no confia en la seva mare.
L’ultima vegada que l’Anna pot parlar ambel diari, abans de que vinguessin a buscar-los per emportar-se’ls als camps de concentració, parla dels seus sentiments.
Aquí acaba el diari escrit per Anna Frank, però gràcies a investigacions,sabem la continuació.
El setembre de 1944, se'ls van emportar a tots a Auschwitz, la Margot i l'Anna van ser deportades al nord d'Alemanya, a conseqüència d'una epidèmia de tifus la Margot va morir i alcap d'uns dies l'Anna.
L'únic que va sobreviure va ser el pare de l'Anna, Otto Frank, que mesos més tard es va tornar a casar i va fer que publiquessin el diari de la seva filla, com ella havia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Diario ana frank
  • Diario de ana frank
  • Recensión
  • Reseña el diario de ana frank
  • El Diario De Anna Frank
  • Narración del Diario de Ana Frank
  • Resumen Del Diario De Ana Frank
  • El Diario De Ana Frank

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS