El Experimento

Páginas: 3 (679 palabras) Publicado: 17 de noviembre de 2012
EL EXPERIMENTO


1. Resum de la pel·lícula:


Un grup d’homes s’ofereixen voluntàriament en un experiment tot i no saber de què es tracta per a cobrar 4.000 dòlars a canvi. El protagonista,Tarek Fahd haurà de complir la missió de passar informació d’aquest experiment a través d’unes ulleres amb càmera. El que no saben els participants d’aquest experiment és que les coses es posaran moltcomplicades.


Es tracta d’una simulació en una presó. Es divideixen en dos grups : 8 guàrdies i 12 presoners. Al principi ningú seguia seriosament el seu rol, però tan sols en dos dies, elsguardes mitjançant la violència i la humiliació aconseguiran que els presos els tinguin por i respecte. Sobretot posen molta atenció al pres número 77, en Tarek, que els posa a prova incomplint les normesi mofant-se d’ells. Al cap dels dies els guardes es tornen més violents amb els presos per diversió i els torturen sense cap mirament. També fan ús d’una caixa negra com a mètode per a torturar elspresos que es porten malament. Els guàrdies comencen a controlar les coses prohibint vistes a alguns presos com al 77 i manipulant a aquelles persones que els visiten. A mesura que avançal’experiment, la co-directora comença a dubtar del seguiment d’aquest, ja que se’ls hi està anant de les mans: els guardes han fet pres a un d’ells que ajudava als presos, i l’han torturat. Un cop aquesta intentaaturar-ho , els guardes l’agafen i l’empresonen. A partir de llavors el número 77 aconsegueix sortir de la caixa negra i alliberar als seus companys. És l’inici d’una persecució per tot el mòdul onmor un dels guàrdies, finalment els presoners acaben escapant, i la policia arriba per socórrer-los.


2. Personatges:


Tarek Fahd (nº 77) : personatge principal de la trama. És un simpletaxista que l’únic que busca és documentar l’experiència. Al principi no es pren l’experiment seriosament i motiva diversos conflictes dins el grup. És el personatge que fa canviar l’actitud de Berus...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Experimentos
  • El experimento
  • Experimentos
  • Experimento
  • Experimentos
  • experimentos
  • experimento
  • Experimento

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS