El masaje infantil

Páginas: 2 (477 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2012
El masaje infantil
1. Defineix massatge infantil.

El massatge infantil és una tradició molt antiga i que amb el temps s´ha anat deixant a banda, però ara s’està tornant a prendre consciènciade la importància que te per als nens i per les mares i pares.
Esta molt demostrat que una de les necessitats bàsiques pels infants és l’alimentació afectiva i una manera molt gratificant de fer-ho ésprecisament a través dels massatges. La nostra societat ha avançat molt en molts aspectes però ha anat oblidant coses essencials pel desenvolupament de la nostra espècie.
El massatge infantil ésuna trobada on el bebè i la persona que li fa el massatge, a traves de les carícies, es diuen coses importantíssimes sense necessitat de parlar, un llenguatge primitiu d´amor.

2. Explica elsavantatges del massatge infantil i els efectes que té en el desenvolupament del nen.

El massatge estimula i relaxa a l´hora, li dona l´oportunitat al nen d´assimilar els aprenentatges nous del dia adia, que a vegades són tan intensos que es troben en tensió i sobre-estimulats.
Ajuda a organitzar el sistema gastrointestinal, ajudant a minvar els còlics del lactant, amb lo qual pels pares és un bonrecurs.
Amb el massatge també ajudem a alliberar tensions emocionals que es van acumulant en el seu sistema nerviós, si li oferim la possibilitat de alliberar-se d´aquestes tensions estem facilitantque desenvolupi un caràcter més tranquil i amb menys probabilitats de problemes posteriors com dèficit d´atenció, irritabilitat i caràcter aïllat.

3. Explica la tècnica de massatge en grup.Són grups de pares i mares amb fills de les mateixes edats més o menys que es reuneixen per compartir experiències i comentar dubtes. A aquestes reunions assisteixen motivats pels seus fills, perquèvolen donar-li el millor per ell i busquen l’assessorament de gent especialitzada per no anar tant perduts.
El fet de poder compartir les angoixes que desperta el bebè (com el plor, la son la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Masaje infantil
  • Masaje Infantil
  • Masaje Infantil
  • El masaje infantil
  • Parálisis cerebral y masaje infantil
  • Historia Del Masaje Infantil
  • Trabajo sobre masaje infantil
  • masaje infantil

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS