el mon de la musculacio

Páginas: 2 (449 palabras) Publicado: 8 de octubre de 2014
EL MÓN DE LA MUSCULACIÓ


El gimnàs és un lloc que permet practicar esports o fer exercici en un recinte tancat.
El gimnàs forma part del culturisme, que és una activitat basada en exercicisfísics intensos, generalment exercicis anaeròbics, consistents la majoria de vegades, en l'entrenament de peses al gimnàs mitjançant diversos tipus d'exercicis de força i hipertròfia.

És unaactivitat que es sol realitzar en gimnasos, i la fi sol ser l'obtenció d'una musculatura forta i definida, així com mantenir la major definició i simetria possible de la mateixa. També se sol anomenarmusculació a l'activitat a hipertrofiar el múscul ,la seva diferència amb el culturisme és que la musculació no exigeix ​​“poses” com a objectiu del treball muscular.
Per tenir un cos 10 i poder participaren campionats del culturisme o tenir un cos atlètic, cal treballar molt i dur perquè és un procés de molta dedicació i cal respectar-lo.
Quan es comença al gimnàs per aconseguir un cos 10, caladaptar-durant un dos mesos com a molt. Després d'aquesta etapa, cal guanyar musculatura que és un cicle que dura de 5 a 7 mesos i després ve l'etapa de definició que dura aproximadament 3 mesos.
Totesaquestes etapes que respectar-amb unes bones dietes per l'augment de massa i per a la definició dels músculs.
En total el procés dura de 9 a 12 mesos si els fas al peu de la lletra, encara que cadacos és un món.
També pots ingerir anabolitzants, però aquests no són molt recomanables ja que provoca danys en els ronyons i diferents parts del cos.
Per ajudar a la dieta i avançar una mica en elprocés pots ingerir proteïnes en pols amb carbohidrats.
S’ha de dormir bé entre 8 i 10 hores, això es molt important, si no descanses els músculs no creixeran. Els músculs creixen quan descanses, noquan entrenes, quan entrenes estimules al múscul. Així que descansar bé és fonamental per el procés.


La motivació d’aquet treball que ens ha portat a fer-ho és, en primer lloc, que nosaltres ho...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mone
  • Mono
  • mono
  • Mono
  • mono
  • Mono
  • Los Monos
  • Mona

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS