El monjo que va vendre el seu ferrari

Páginas: 18 (4268 palabras) Publicado: 7 de mayo de 2011
El despertarJulian Mantle era un advocat molt prestigiat, que provenia d'una família amb un avi senador i un pare que era una respectat jutge federal. La història comença quan Julian jeu al pis de la sala set del tribunal on acabava de guanyar un cas al qual es refereixen com el "no va més dels processos per assassinat" amb elles. jeu tirat al pis, el seu assistent a qui havia reclutat 17 anysenrere, com a interí o assistent de Julian, això durant un estiu, el que havia conegut en la cúspide de la seva carrera, quan tots ho veien com un advocat brillant, arribo a ser tanta la seva fama que va començar a guanyar molts diners ja posicionar al bufet com un dels més prestigiats, va començar una vida de luxes sortint per la nit a restaurants elegants amb top-models comprant cases a les zonesmés prestigioses de la ciutat a més d'un Ferrari, però tot això a base de molta feina, de passar més de 18 hores treballant (segons el per a fer créixer al bufet), va arribar a ser tal seu vici pel treball que Julian sentia culpa quan dormia, això perquè no estava treballant en algun caso.En fi el seu associat ens explica que va veure venir aquesta tragèdia, per la seva vida plena d'excessos, queel porto a desgastar-se en l'àmbit personal i professional.
2. El visitant misterioso.Tras passar uns dies després de l'infart que havia patit Julian, hi va haver una assemblea en la qual Harding informo que Julian s'anava a retirar i que planejava vendre totes les seves pertinences per anar a una excursió a l'Índia. Tot això pas fa tres anys, però el realment sorprenent va succeir fa dos mesos,quan l'assistent de Julian s'havia convertit en el seu successor l'havia après totes les estratègies per triomfar professionalment, va ser llavors quan una tarda l'assistent de l'advocat Geneveive li va dir que algú ho buscava amb molta ànsia, llavors el va accedir a rebre, en entrar noto a un jove fort, rialler i ple de salut, llavors el jove es va dirigir a ell i li va dir així tractes a què etensenyo el que saps, va ser aquí quan l'advocat es va quedar sorprès al veure com aquell Julian vell, cansat i malalt s'havia transformat.
3. La miraculosa transformació de Julian Mantle.John no deixava d'estar sorprès amb la millora de Julian, llavors va ser quan Julian va començar a relatar-la història, de com prendre la decisió de deixar l'advocacia i com havia venut tots els seus bénsmaterials per emprendre el viatge a l'Índia. Ja estant a l'Índia Julian el primer que va fer va ser buscar a professors coneguts que puguin il · lustrar una mica d'aquesta cultura a la qual el admirava molt, una cosa que va sorprendre molt a Julian era el fet que entre més temps passava en aquell país es donava compte que la gent ho acollia amb molt amabilitat i també li explicaven històries sobre unsmonjos que vivien a les muntanyes i que pel que sembla tenien secrets ancestrals per tenir una plena salut física i espiritual.
Al pas d'uns mesos de la seva travessia arribo a Caixmir, un poble situat als marges del la serralada de l'Himàlaia, va ser aquí on es va trobar amb un iogui anomenat Krishnan, amb qui es va sentir identificat perquè el també va ser advocat en la seva vida passada,l'explicar Julian sobre la seva vida passada com a advocat i com la va haver de deixar, Krishnan li va dir que anés a buscar els monjos que vivien a les muntanyes, a la regió perduda del Sivana. Va ser llavors quan Julian va emprendre el viatge a la recerca d'aquella regió, passant per dies de molta reflexió i contemplant la bellesa de la natura, es va trobar amb un home de més o menys la seva edat, peròaquest es veia molt més jove i ple de vitalitat que el mateix Julian, va ser llavors quan se li va acostar i li pregunto si sabia on es trobava Sivana, l'home l'interrogo fins que convençut per les respostes i la promesa que li havia fet Julian, anar a difondre la saviesa que aprengués a occident. Va ser llavors quan els dos van viatjar cap a aquella població i Julian cada vegada es meravellava...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El monje que vendio su ferrari
  • El Monje Que Vendio Su Ferrari
  • El Monje Que Vendio Su Ferrari
  • El monje que vendio su ferrari
  • Reacción-el monje que vendió su ferrari
  • El Monje Que Vendio Su Ferrari
  • el monje que vendio su ferrari
  • El monje que vendio su ferrari

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS