"el mono desnudo" Desmon Morris

Páginas: 3 (639 palabras) Publicado: 12 de noviembre de 2013


“El mono desnudo”
Desmon Morris.

RESUM

● ORÍGENES.
En aquest capítol Desmond Morris ens parla del que ell anomena " el mono desnudo", l'ésser humà vist des del seu punt de vista comdescendent dels primats i que per evolució, ha arribat a prendre la forma que te actualment.

●SEXO
tracta del sexe i de la manera com es realitzava al principi dels orígens. També de com s'ha arribata aquest comportament i no a un altre diferent.
Fa menció a les diferents etapes del sexe.
Assenyala que tots aquests actes es van anar convertint amb el temps en alguna cosa íntim i per això esva anar evitant la rutina diària.

●CRIANZA
Es parla del comportament dels fills des del naixement fins a la independència dels pares.
Compara les característiques de les diverses etapes amb ladels micos, demostrant que són pràcticament iguals. Dóna com a elements importants el riure i el plor.

●EXPLORACIÓN
Explica el comportament que tenen els mamífers, de ser exploradors. La necessitatd’estar més enllà d'una simple exploració, i investigar i comprovar, per transformar-se en un mamífer oportunista.


● LUCHA
comprèn el comportament agressiu d“el mono desnudo”. Desmond, recalca quel'agressivitat prové d'herència dels primats com una cosa imprescindible.
El nostre impuls sempre és l'agressiu i es produeix per una sèrie de canvis fisiològics bàsics del sistema nerviós: elsimpàtic (ens incita a la violència extrema) i el parasimpàtic(aturar-se a pensar i solucionar el conflicte raonadament).

●ALIMENTACION
Ens parla del comportament del el “mono desnudo” respectel'alimentació, la recerca de l'aliment es va anar convertint en una activitat organitzada i minuciosa.

●CONFRT
Parla sobre la neteja humana, i que al principi simplement era per higiene, però més tards'ha convertit en una acceptació del grup per reforçar les relacions humanes.

●ANIMALS
En aquest últim capítol, compara “el mono desnudo” amb altres animals.














CRITICA...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El mono desnudo desmond morris
  • El Mono Desnudo De Demond Morris
  • Ensayo el mono desnudo, desmond morris
  • Resumen del mono desnudo de desmond morris
  • Análisis "el mono desnudo" desmond morris
  • Resumen del 1 capitulo del mono desnudo "desmond morris"
  • Capitulo 1 "El mono desnudo" Desmond Morris
  • ''El mono desnudo'' desmond morris

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS