El Nen D Pijama D Ralles

Páginas: 2 (408 palabras) Publicado: 4 de marzo de 2015



RESUM: El nen amb el pijama de ratlles
Bruno, el protagonista d'aquesta pel·lícula, té nou anys. És el fill d'un comandant d'un camp de concentració nazi. Viuen ell, la seva mare, el seu pare ila seva germana Gretel.
Viuen en un lloc luxós, però a causa del treball del seu pare, han mudar-se a Auschwitz. Bruno, aquesta enfadat amb ells perquè s'ha de acomiadar dels seus amics per sempre, ion van no coneix a ningú. També estava enfadat perquè a Bruno li encantava explorar i a la casa on anaven a viure era mes petita que el seu anterior habitatge i allà no podia explorar.
Des del'habitació del petit, veu a unes persones amb uns pijames de ratlles darrere d'unes enormes tanques, eren els jueus als camps de concentració.
Una tarda, Bruno decideix anar a explorar al voltant de lestanques que li deien molt la intenció i es fa amic d'un nen, anomenat Shamuel i va a veure-ho totes les tardes.
Els pares de Bruno i Gretel veuen que tenen polls, ja Bruno li afaiten el cap i veu que aixís'assembla més al seu amic jueu, perquè la seva germana li va dir que els homes dels pijames de ratlles eren totalment diferent a ells.
Bruno, volia passar el filat per poder jugar amb Shamuel i elsaltres nens i ajudar a trobar als papes del jueu. Va aconseguir un pijama de ratlles i passar la tanca, tot anava bé fins que va començar a ploure, els jueus es van posar molt nerviosos i els van ficara tots en una sala hermètica tot i que Bruno volgués tornar no va poder. Shamuel no li va deixar anar la mà en cap moment, i moren cremats en aquella sala.

Opinió Personal
Aquesta pel·lícula emsembla molt dura , que dos nens petits tan innocents tant un com un altre , acabessin morint així. *Shmuel per ser jueu , que ni tan sols l'el havia decidit en tenir solament 9 anys , i Bruno per ser béamb el seu amic i jugar amb ell. Les ànsies de nen petit , li va costar la mort.
Em sembla un llibre que et fa reflexionar molt , els pares de Bruno descuren al seu fill de tal manera que al final es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El nen amb el pijama de ralles
  • D
  • D
  • no se D:
  • D
  • D
  • D
  • d

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS