El regne perdut

Páginas: 2 (311 palabras) Publicado: 26 de agosto de 2013
 El regne perdut
Per fi havíem arribat a les colossals muntanyes de l’Himàlaia. La nostra missió era trobar el regnede Shambhala i portar indicis de la seva existència. Hi anàvem a l’expedició el famós mitòleg Takeshi Arroba i jo, el reconegut explorador Nathan Giménez.
La nostramissió va començar al campament base, on deien que feia poc havien vist la presència d’una criatura estranya. Al dia següent vam voler pujar fins a la cima del mont“Makalu”, però una tempesta de neu molt forta ens va obligar a refugiar-nos a una cova. Per passar l’estona vam anar a explorar la cova. Vam arribar fins a una gran paret,semblava una porta, on hi havia escrita una endevinalla: “sols evit en sa pei suya”, que vol dir “qui sigui digne obrirà la porta”. Això significava que havíem trobatl’entrada a Shambala!
Per obrir-la havíem de ficar la mà a un forat i si teníem un cor pur podríem passar, si no, perdríem la mà. Primer ho va fer Takeshi i després jo. Els dosamb èxit. De sobte vam notar una presència estranya.
Vam dirigir-nos al centre de la ciutat i vam trobar un temple d’or massís ple d’estàtues de minerals desconeguts.Allò eren les proves que portaríem. Quan ja érem a punt de sortir vam començar a sentir sorolls.
De sobte una criatura amb una armadura d’aquell estrany mineral ensva atacar. Com que abans de mitòleg, en Takeshi era pallasso, va entretenir a “el Ieti” el temps necessari com perquè jo li pogués llençar un ganivet al coll, l’únicazona desprotegida per aquella armadura. I fins el dia d’avui som coneguts com Takeshi i Nathan, els descobridors del Ieti i el seu regne natal, Shambala.

Anònim
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • EL MON PERDUT
  • El Regno De Le Piantas
  • Mont perdut
  • el regne de la bellesa
  • Regnes Hispànics en la edat mitjana
  • el regne dels cel
  • Cinc Regnes 1r ESO
  • La Classificació Dels Cinc Regnes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS