Els Dotze Treballs D'Hércules

Páginas: 4 (833 palabras) Publicado: 2 de mayo de 2012
Els dotze treballs d’Hèrcules
Introducció
Hèrcules era el fill de Zeus i de Alcmena que estava casada amb el rei de Micenes, Anfitrión. La dona de Zeus, Hera es va adonar i es va enfadar molt. QuanHèrcules tenia un any, Hera, li va enviar dos serps perquè el matessin però, Hèrcules va fer una demostració de la seva força i va matar a les serps, Hera volia matar-lo i li va posar entrebancsdurant la seva vida perquè no fos feliç.

1r Treball: El lleó de Nemea
Un lleó ferotge terroritzava Nemea. Hèrcules es va adonar de que el lleó matava a molta gent i li va prometre a un home que elmataria. Hèrcules va començar a buscar-lo. A prop de les muntanyes la trobar i li va tirar fletxes. Després el va intentar apunyalar amb la daga. Al veure que no podia matar-lo amb les armes el vaestrangular.
2n Treball: l'Hidra de Lerna
Tenia que matar a una Hidra. Aquest monstre era serp i dragó, tenia nou caps i quan li tallaves un li creixien dos més. Al final Hèrcules va demanar ajuda i li vatallar la base dels caps, va agafar una roca i va enterrar un dels caps.
3r Treball: El cérvola de Cirene
Aquest treball consistia en capturar en vida el cérvola i portar-lo a Micenes. Però elcèrvol era protegit per Artemis. Li va disparar una fletxa.
4t Treball: El porc senglar de Erimanto
Havia de capturar el porc senglar amb vida. Va posar trampes posades a la neu i el va atrapar.
5éTreball: Els estables de Augías
Hèrcules havia de netejar els estables del rei Aurías. Aquests estables feia anys que ningú els netejava i estaven molt bruts. Hèrcules va desviar un riu i els establesvan quedar ben nets.
6é Treball: Els ocells de Estinfalia
El treball consistía en matar uns ocells a Ares. Es va colocar al cim d’una muntanya les va agrupar i va aconseguir matar-los amb lesfletxes.
7é Treball: El toro de Creta
Hércules va estar molta estona lluitant, va aconseguir vencer al toro i portar-lo fins a Euristeo. Aquest toro era el que Poseidón li havia donat al rei Minos i se...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Els Treballs D'Hercules
  • els dotze treballs d´hercules
  • Els dotze principis del budisme:
  • Treballs
  • Treballs
  • treballs
  • treballs
  • Amb Els Ulls D’una Nena De Dotze Anys

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS