En tierra de hombres

Páginas: 2 (469 palabras) Publicado: 24 de abril de 2010
Escull els tres aspectes que mes t’han impressionat de la pel·lícula i explica perquè. El primer i el que més m’ha impressionat, és el masclisme que es veu a la pel·lícula.

Perquè laprotagonista se'n va del seu domicili conjugal? Es veu a la peli el que ha passat o s'intueix? Com haguessis actuat tu en el seu cas? La Josey abandona el seu domicili conjugal és agredida per elseu propi marit. Això s’intueix amb alguns diàlegs de la pel·lícula, ja que no es veu en cap moment que la protagonista sigui agredida. En el meu cas, si fos dona i el meu marit m’estigués agredint,el primer que faria seria, denunciar-lo i marxar lluny d’ell, començar una vida nova, per oblidar aquest mal tràngol.
Perquè penses que els miners no volen que les dones treballin a la mina?Els miners no volen que les dones treballin a la mina perquè mai havien vist una dona treballant a una mina, lloc, on predomina l’esforç físic, i, en els estereotips femenins no entren aquestsesforços i apart, no estan acostumats a que les dones ocupin els treballs que sempre han estat d'ells. On viuen és una comunitat masclista en la que les dones només poden treballar a la casa o en treballs“de dones”, es a dir cap treball que requereixi un esforç físic.
8. Centrat en la figura del fill adolescent i del pare de *Josey* i realitza una breu descripció dels dos personatges
El pare de laJosey, en Hank, és un home dur, amb una mentalitat a l'antiga. Pensa que les dones no han de treballar per res del món a les mines i no vol que la seva filla deixi al seu marit, portant als nens cap acasa sevaper buscar un nou treball. Pensa que ha d'intentar arreglar els problemes amb el seu marit, fos el quin fos el problema. Se li fa molt dur veure a la seva filla treballar on ell ha treballatdurant 30 anys. Se li fa molt difícil acceptar-la a la mina, i encara més veure com els seus companys la maltracten.
El fill de la Josey, el Sammy, és un noi adolescent d'uns 14 anys que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Hombre En La Tierra
  • Los Hombres En La Tierra
  • En Tierra De Hombres
  • Tierra De Hombres
  • En tierra de hombres
  • el hombre de la tierra
  • el hombre de la tierra
  • El hombre y la Tierra

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS