Entorno de la euetib

Páginas: 2 (310 palabras) Publicado: 8 de diciembre de 2010
Amenaces
1. Previsible disminució de les sol·licituds de nou ingrés en les titulacions de l’àmbit de l’Enginyeria Industrial.
2. Captació de nou estudiantat, en particular, la captació delcol·lectiu de dones, clarament minoritari en alguna de les titulacions que s’imparteixen a l’EUETIB.
3. La nova LOU pot agreujar la distribució inadequada de categories de PDI (Personal Docent iinvestigador).
4. Estar fora d’un sistema universitari estable (ser centre adscrit amb estructura administrativa pròpia) fa que molts processos funcionin amb deficiència i que s’estigui en unasituació d’aïllament que impossibilita la capacitat de decisió en molts àmbits i un funcionament institucional normal.
5. La ubicació actual al centre de Barcelona atreu un gran nombre d’estudiantat.Al Besòs no es té cap referència prèvia que això es pugui mantenir.
6. La crisi internacional que s’està vivint pot portar canvis no previsibles que podrien afectar en la part econòmica que es repper part de l’estat per renovar material, inversió en nous aparells de les diferents especialitats, etc,,,,.
Oportunitats:
1. La nova ubicació geogràfica de l’Escola en un entorn d’R+D+I(Recerca, Desenvolupament i Innovació) favorable.
2. El reconegut prestigi de l’Escola i la seva influència en l’entorn empresarial i social.
3. El model propugnat a l’EEES (Espai Europeu d’EducacióSuperior)ha de permetre impulsar una docència de qualitat com a tret d’excel·lència.
4. La nova Escola al Campus de Besòs, juntament amb un nou mapa de titulacions, crea un escenari favorable al’establiment d’acords estratègics amb les diferents institucions que comparteixin la ubicació.
5. La projecció internacional de la “zona 22@+b-TEC (Barcelona innovació tecnològica)” com aplataforma per a la internacionalització de l’Escola i les seves relacions amb institucions internacionals.
6. La crisi internacional que s’està vivint afavoreix que la població ara prengui...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Entorno
  • tu entorno
  • entorno
  • Entorno
  • Entorno
  • entorno
  • entorno
  • entorno

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS