espacios correctos e incorrectos

Páginas: 2 (328 palabras) Publicado: 1 de mayo de 2014
2 ESPAIS QUE M’AGRADEN I 2 ESPAIS QUE NO
De l’escola Esquitx de Terrassa m’agrada l’aula del menjador, ja que és la més gran que hi ha i la utilitzen per a fermoltes activitats. És l’aula polivalent de l’escola. En ella s’hi realitzen obres teatrals per a tota l’escola, també serveix per anar ajuntant als infants mentre arriben al’escola abans d’hora, com bé he dit abans, també és l’aula de menjador, per tant allà s’hi cuina (ja que tenen cuina pròpia) i s’hi dina i s’hi renten les mans els infants.Un altre espai que m’agrada de l’escola, és un racó de l’aula de les estrelles. En aquest racó, hi ha material realitzat manualment i reciclat que han anat portant lesfamílies i els infants. Hi juguen molt, ja que en haver-ho portat ells, senten que s’integren molt bé, i a part, investiguen, proven, experimenten i fins hi tot, fan músicaamb aquell material. Aquest material, en un futur, el poden fer servir per fer joc heurístic.






Un dels espais que no m’agrada, és el racó de la biblioteca, jaque com es pot veure a la fotografia, és molt petit i no hi ha cap racó per seure, ni cap cadira ni sofà. Aquesta biblioteca és per a tots els infants de l’escola, hi noveig que sigui massa adient, ja que com he dit, és petita i es desordena molt fàcilment.






Un altre espai que no m’agrada és el racó de psicomotricitat, ja que notenen una aula específica per fer-ho, i això provoca que tampoc en facin mai. Tenen material per portar-la a terme però mai en fan.
Penso que la psicomotricitat és unaspecte important a tenir en compte pel desenvolupament motriu dels infants, i que haurien de fer-ne 1 cop per setmana i habilitar-hi un espai per a poder realitzar-la.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • USOS CORRECTOS E INCORRECTOS DEL GERUNDIO
  • Incorrecto Correcto
  • uso correcto e incorrecto del gerundio
  • La Correcta O Incorrecta Escritura De Las Palabras
  • Anglicismos, usos correctos e incorrectos
  • Usos correctos e incorrectos
  • Uso correcto e incorrecto de las preposiciones
  • Logica,correcto, incorrecto,falso y verdadero

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS