Esquizofrenia

Páginas: 3 (725 palabras) Publicado: 14 de febrero de 2013
ESQUIZOFRÈNIA HEBENFRÈNICA
L'esquizofrènia hebefrènica o desorganitzada és un dels subtipus d'esquizofrènia, una malaltia crònica de llarga durada mental que es considera una expressió extrema delsíndrome de desorganització. Els factors que envolten aquesta malaltia són els deliris i al·lucinacions, causants d'una profunda distorsió de la realitat, i la pobresa psicomotora (manca de conversa ide moviment espontani). L'esquizofrènia hebefrènica es caracteritza per pensaments incoherents i comportaments il·lògics, generalment desinhibits amb agitació i sense propòsit.
Els símptomes méscomuns de l'esquizofrènia desorganitzada, també coneguda com hebefrènica, són:
-Pensament desorganitzat. El pacient és incapaç de formar pensaments coherents o lògics. Aquesta incapacitat afecta la parlai fa que l'individu no pugui tenir una conversa fluida i salti d'un tema a un altre sense tenir concordança mútua. El problema de llenguatge pot arribar a ser tan greu que fins i tot arriben a nocomprendre el que escolten. La capacitat d'escriptura també es pot veure seriosament afectada per la malaltia.
-Comportament greument desorganitzat. Aquests símptomes poden ser tan greus que el pacientés incapaç de realitzar les activitats quotidianes com banyar-se, vestir-se adequadament o preparar els àpats. El seu comportament més no té moltes vegades de sentit o reflexió, com abrigar en dies decalor extrema o mostrar sense pudor actituds d'índole sexual en públic (exhibcionismo, assetjament sexual, etc.).
-Expressions emocionals inexistents. També conegut com embotellament afectiu, devegades és un símptoma de les persones amb severa depressió o esquizofrènia desorganitzada, l'individu pot mostrar signes d'emocions normals, fins i tot pot parlar amb una veu animada i càlida. No obstantaixò, mostra un rostre blanc i fred amb expressions facials significativament disminuïdes. El pacient pot semblar extremadament apàtic. Moltes vegades evita el contacte visual amb altres persones...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Esquizofrenia
  • Esquizofrenia
  • Esquizofrenia
  • Esquizofrenia
  • Esquizofrenia
  • Esquizofrenia
  • Esquizofrenia
  • esquizofrenia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS