ESTUDI DE MERCAT

Páginas: 2 (290 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2015

ESTUDI DE MERCAT
Temàtica: la temàtica dels cartells d’edicions anterior de tardes de ball, es molt variada però trobem que destaquen dues, la de element musicals i la de ball.Aquestes dues temàtiques no es troben de manera directa en el cartell sinó que les intuïm a través de elements que ens evoquen la música o la dansa, com per exemple: la roba, lessabates, cames de gent ballant, siluetes de parelles ballant, ràdios, notes musicals , vinils, etc…
Composició: La composició general dels cartells es variada, però podem dir quesobretot es juga amb una composició central dels elements utilitzats en el cartell, tot i això son composicions molt dinàmiques que donen un toc distes i moviment al cartell.
Colorspredominants: els colors predominants són colors vius com els blaus I els vermells, tractats de manera que ens recorden a una època vintage, elegant, ja que es tracten de colorsvius I cridaners però alhora desaturats. Els colors utilitzats com a fons en els cartells juguen amb textures i ornaments, jugant amb diferents tons del mateix color i donant-limatisos vintage. Aquets colors vius donen vida, joventut, passió diversió, ens recorda a la primavera I dona elegància al cartell.
Tipografia: La majoria de les tipografies utilitzadesen els cartells són tipografies gestuals, cal·ligràfiques, en general son corbes i ens donen sensació de moviment, ajudant al cartell a ser més dinàmic, més divertit.
Conclusiófinal: Com a conclusió final de l’estudi de mercat, podem dir, en trets generals, que tots els cartells intenten integrar l’estètica vintage ( colors, forma, tipografia, elementdecoratius) amb la energia, la passió el ball i la musica, de manera que s’intenta arribar de forma efectiva al nostre receptor a taves d’un missatge clar i estèticament efectiu.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • mercat
  • mercat
  • El mercat
  • Estudi Mercat bancari per captacio clients
  • Marino mercate
  • dijous mercat
  • mercat de divises
  • Treball desigualtat mercat treball

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS