Estudi Gràfic De Funcions Lineals

Páginas: 9 (2230 palabras) Publicado: 7 de marzo de 2013
Què és Internet?

Els servidors

4
El navegador web El client de correu electrònic

La veu per IP El món electrònic

Seguretat a Internet

Definició i serveis

El World Wide Web

Què és Internet?

Correu electrònic

Transferència de fitxers FTP

Terminals informàtics

Definició

S e r v e i s d’ I n t e r n e t

És una xarxa informàtica mundial, descentralitzada, formada per la connexió directaentre ordinadors mitjançant el conjunt de protocols de la família TCP/IP (+ de 100) transmetent les dades per mitjà de commutació de paquets.
Funció Navegació Servei WWW (World Wide Web) Cercadors Viquipèdies Correu electrònic Llistes de correu Xats Sistemes de gestió de continguts Fòrums i blocs FTP Allotjament web Xarxes P2P (peer-to-peer) Xarxes P2M (peer-to-mail) Xarxes P2TV (peer-to-peer TV)Veu sobre IP TV i ràdio per Internet Càmeres web Jocs en línia Comerç electrònic Banca electrònica

Comunicació

Serveis

Servidor de dades

Connexió Client-servidor IP/Nom de domini
Serveis comercials Serveis multimèdia

Definició

E l W o r l d W i d e W e b

És una sistema de documents d’hipertext escrits en HTML i connectats entre sí mitjançant vincles.

Procés per mostrar un document
1.Escriure URL. 2. L’ordinador tradueix l’adreça URL en una adreça IP mitjançant la BD DNS. 3. Es fa una petició al servidor web, es descarrega el codi, l’interpreta el navegador i demana altres recursos (imatges, música,...) 4. El navegador mostra el document complet. URL (Uniform Resource Location, localitzador uniform de recurs) s’encarrega de donar una adreça única per localitzar cada màquina. HTTP(Hypertext Transfer Protoco, protocol de transferència d’hipertext), especifica la manera com s’envia i es rep la informació entre el navegador i el servidor. HTTPS és una variant encriptada de l’anterior.

Estàndards

HTML (Hypertext Markup Language, llenguatge de marques d’hypertext), métode per especificar com s’ha de veure la informació en el navegador. JavaScript, llenguatge de programacióinterpretat creat perquè el navegador l’entengui i pugui realitzar càlculs i operacions mentre interpreta el codi HTML. Java, llenguatge de programació per fer applets que s’executen directament a la finestra del navegador.

Definició

C o r r e u e l e c t r ò n i c

Servei d’Internet per mitjà del qual podem enviar i rebre missatges i/o arxius a un altre destinatari. POP3 (Post Office Protocol,protocol de correu), serveix per obtenir el missatge de correu electrònic que hi ha al servidor remot. SMTP (Simple Mail Transfer Protocol, protocol simple de transferència de correu), s’utilitza per enviar un missatge de correu electrònic a un o diversos equips remots. IMAP (Internet Message Access Protocol, protocol d’Internet d’accés a missatges), permet llegir i escriure missatge de correudirectament en el servidor. Webmail, programa que permet l’accés al correu electrònic mitjançant una pàgina web.

Serveis

Requisit

Adreça de correu electrònic de l’emissor i del receptor del missatge. Per a: destinatari, una o més adreces de correu electrònic. Els destinataris de Per a poden veure la llista completa.

Parts d’un missatge

Assumpte: descripció breu que es veu abans d’obrir unmissatge. Contingut: és el missatge, pot contenir text, imatges i fitxers adjunts. Altres: CC, CCO

T r a n s f e r. d e f i t x e r s

Definició

L’FTP (File Transfer Protocol) és un protocol de transferència de fitxers client-servidor per mitjà del qual ens podem connectar a un equip remot per carregar o descarregar arxius, independentment del S.O. utilitzat.

Requisits

· Adreça a la qual ens hem deconnectar · Nom d’usuari · Contrasenya

Formes de connexió

· · · ·

Consola Programari de creació de pàgines web (Dreamweaver o FrontPage) Programes específics (FileZilla, CuteFTP, WinSCP,...) Navegador web

T e r m i n a l s i n f o r m à t i c s

Telnet

(TELecommunication NETwork ), protocol de xarxa i del programa informàtic del client que serveix per accedir per mitjà d’una xarxa a una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Funcions y sus graficaas
  • estudio de graficos
  • Estudio Grafico
  • Estudio de graficos
  • Plan de estudios de diseño gráfico
  • Estudiante Diseño Grafico
  • Estudio grafico red bull
  • estudiante Lic.Diseño Gráfico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS