Experimentos nacis

Páginas: 8 (1769 palabras) Publicado: 31 de mayo de 2011
EXPERIMENTS

Durant l’holocaust es van produir un gran nombre d’experiments inhumans als reclossos dels camps, existien quatre grans classes d'experiments: La Luftwaffe, terme en alemany utilitzat per referir-se a la força Aèria, realitzava experiments en el camp de concentració de Dachau sobre supervivència i rescat, incloent investigacions sobre els efectes de la gran altitud, les baixestemperatures i la ingestió d'aigua de mar.

El tractament mèdic era la segona classe, i tenia a veure amb la investigació en el tractament de ferides de guerra, atacs amb gas, i la formulació d'agents immunitzadors per a tractar malalties contagioses i epidèmies.

A la tercera fase d’experiments, la seva finalitat era sempre elaborar un metode d’extermini i d’esterilització susceptible de seraplicat a milions d’essers humans en el mínim temps, esforços i despeses.

Finalment, havia una tercera classe d'experiments racials, incloent la investigació sobre nans i bessons, l'estudi de l'esquelet etc, per tal de millorar i conservar la raça ària.

EXPERIMENTS LUFTWAFFE

Experiments sobre elevades altituds

El seu objectiu era establir l'aguant del cos humà en altituds extremes. Aquestsexperiments es van portar a terme en una càmera de baixes pressions, on els individus eren sotmesos a condicions atmosfèriques simulades de 68.000 peus d'altura. Moltes de les víctimes van morir i unes altres van sofrir danys irreparables. El Dr. Sigmund Rascher, cap del Servei mèdic de la Força Aèria Alemanya i oficial de les SS, va ser l'artífex material de la tortura. La majoria de lesvíctimes d'aquest experiment van ser polonesos i russos, per als quals quedava terminantment prohibit el subministrament d'anestèsia.

Experiments de resistència al fred

Tenien com a objectiu investigar el mitjà més eficient per a reanimar a les persones que haguessin patit congelació. El Dr. Sigmund Rascher, i el seu

ajudant, Weltz, van ser els màxims responsables. Aquests experiments anavendirigits per reanimar als aviadors alemanys que es veien forçats a llançar-se en paracaigudes en el Mar del Nord. Les víctimes moltes d'elles, mortals, servien de conillets d'índies o, bé permaneixien en l'exterior a temperatures extremadament baixes sense roba alguna entre 9 i 14 hores, o bé eren introduïdes en un tanc d'aigua gelada durant 3 hores. La reanimació de les víctimes es portava a termeper diferents mitjans, el més comú dels quals era el bany calent. Ara bé, el Dr. Himmler va idear un altre mètode: el del “calor del cos humà”, que consistia a posar el cos gelat de la víctima entre dues dones completament nues a fi que aquestes intentessin reanimar-lo.

EXPERIMENTS DE TRACTAMENT MÈDIC

Experiments sobre la Malària

-Tenien com a objectiu final investigar la immunització en lamalària. Diversos presoners van ser infectats de malària per mediació de picades de mosquits o per injeccions. Després d'haver contret aquesta malaltia, se subministrava al subjecte diversos fàrmacs per a estudiar la seva reacció. Molts van morir i a uns altres els van quedar seqüeles permanents. Més de 1.200 presoners de totes les nacionalitats van ser exposats a aquest experiment. El supervisorgeneral d'ells va ser el Dr. Schilling..

Experiments amb Sulfamida

-Volien investigar l'eficàcia de la sulfamida. La sulfamida és una substància química derivada de la sulfonamida. Les sulfamides s'empren com antibiòtics en el tractament de malalties infeccioses per la seva acció bacteriostàtica. Els subjectes d'aquest experiment eren infectats amb bacteris com el estreptococ i ambmalalties bacterianes com la gangrena gasosa o el tètanus. La circulació de la sang era interrompuda pels gots sanguinis obstruïts en ambdós extrems, després la infecció s'agreujava a l'introduir en l'afectat encenalls de fusta o trossos de vidre. Aquests experiments van ser conduïts pel Dr. Gebhardt. Alguns subjectes van morir i uns altres van sofrir serioses lesions i intensa agonia.

Experiments...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • experimentos nacis
  • nacis
  • nacisismo
  • los nacis
  • los nacis
  • Nacisista
  • los nacis
  • LOS NACIS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS