Expiación

Páginas: 2 (384 palabras) Publicado: 16 de diciembre de 2010
PEL·LÍCULA: EXPIACIÓN

Aquesta pel·lícula comença amb un pla sencer de la maqueta de una casa. Es comença a allunyar d’aquesta i realitza un tràveling lateral presentant-nos l’habitació on enstrobem , seguit d’un tràveling vertical fins arribar a un pla mig de la noia. Ja se’ns ha presentat al primer personatge. Segueix amb un primer pla de la noia fent un tràveling circular, seguit d’un pladetall que ens porta a un pla subjectiu picat amb un moviment de panoràmica on ens posem als ulls de la protagonista. Veiem com aquesta acaba de finalitzar una obra de teatre. En tot aquest inici se’nsha presentat el tipus de casa on ens trobem, el seu estatus social…Es tracta d’una família rica.

Un cop veiem com la noia ha finalitzat l’obra, l’agafa i es realitzen molts moviments de càmeraseguint el seu recorregut buscant la seva mare impacient per ensenyar-li l’obra. Utilitza tràvelings frontals, laterals i panoràmiques. Entremig del seu recorregut se’ns presenten les criades ( on quedaencara més clar el tipus de família ) i a un segon personatge, un noi, pel qual la noia clarament sent alguna cosa.

Finalment, la protagonista troba la seva mare en el saló de la casa iaconsegueix ensenyar-li l’obra. Just després d’aquesta trobem un paral·lelisme amb la primera imatge de la pel·lícula: la casa que se’ns ha presentat com a maqueta de l’habitació de la noia. Aquesta imatge dela casa va seguida de una panoràmica vertical fins a un pla general picat on se’ns presenta a la protagonista amb un tercer personatge.

Més tard trobem un tràveling subjectiu, des del punt de vistadel segon personatge que se’ns ha presentat ( el noi que li agrada a la protagonista), mirant a les dues noies.

Trobem altres plans subjectius on la protagonista mira per la finestra i observa alsegon i tercer personatges, que sembla haver algun tipus de relació entre ells. Primer se’ns presenta el que veu ella, sense so, i després el que realment s’estaven dient aquests dos personatges....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Expiacion
  • LA EXPIACION
  • Expiación
  • EXPIACIÓN
  • EXPIACION
  • Doctrina de la Expiación
  • La Expiacion De Cristo
  • noche de la expiacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS