Famosos A La Publicidad

Páginas: 8 (1904 palabras) Publicado: 4 de marzo de 2013
Tècniques
Comunicació
Ventes



Publicitat + Famosos = €€€

Un famós és capaç d’incrementar el preu d’un producte

Es rentable o no???





ÍNDEX

1. Introducció
2. Els famosos en les publicitats
3. Com escollir al famós indicat per a cada publicitat
4. La rendibilitat o no d’un famós com a imatge d’una marca
5. Els famosos més benpagats en la publicitat a nivell mundial
6. Bibliografia i webgrafia

1.INTRODUCCIÓ

L'objectiu d'aquest treball, és demostra a quin nivell de consum arriba una persona quan se li imposen anuncis publicitaris. I més enllà dels anuncis comuns, específicament, és investigar sobre com les empreses de publicitat busquen "famosos" per poder vendre més algun producte, marca o servei. Tambéintentarem demostrar com els productes que són promocionats per famosos són més venuts i demandats pel mercat de consumidors.

Què entenem per “famosos”?
Els famosos, són aquelles persones reconegudes per la multitud, algun actor, cantant, periodista, conductor, locutor, model, futbolista, tennista, etc. Pot ser un mediàtic, un personatge o algú amb qui et sents identificat. A simple vista es potdistingir com la gent reacciona davant d'una publicitat en què apareix una d'aquestes persones. És més comú que es recordi la publicitat en què va estar "tal o qual", que una que potser no estigui feta per un famós. Crida més l'atenció i com hem dit és més recordada, la qual cosa li és molt útil a l’empresa anunciada.

2.ELS FAMOSOS EN LES PUBLICITATS

En el món de la publicitat i el màrqueting éshabitual recórrer a la fórmula combinatòria de productes exclusius promocionats o abanderats per un personatge públic, popular ò famós. Fórmula que sens dubte genera resultats positius, un gest d’aprovació d’una cara famosa pot traduir-se en milions d’euros en vendes per a la marca.
Normalment anomenat “testimonis” ò “recolzament de celebritats”, aquesta tècnica de persuasió fa que elsconsumidors s’associen amb la persona que hi apareix: si la celebritat, el esportista, l’estrella, usa aquest producte, llavors deu se bo ò llavors jo puc ser com ell/a.
Amb aquesta tècnica les marques també busquen transmetre certs valors, però, és precís estudiar la utilització d’aquests personatges amb l’estratègia publicitària. La avantatja de col·locar un famós a una marca, és que aquesta adquireix,una cara, un nom i una personalitat que d’immediat projecta una imatge d’un ser viu, d’una persona creïble enlloc d’una marca amb personalitat jurídica. La desavantatge és que els individus no són tan estables o tan controlables com una persona jurídica. Un altre desavantatge en que ens podem trobar es quan el personatge famós pren protagonisme al producte o marca, on els consumidors recorden mésla persona que surt a l’anunci que el producte que s’anuncia.
Només a Espanya les celebritats han augmentat la seva presencia a campanyes publicitàries en un 20% aquest any. Aquesta pràctica fa que augmenten l’eficàcia de les publicitats en un 25%. Afegir una cara famosa en una anunci és sinònim de notorietat i d’èxit.
Per a mesurar la popularitat d’aquests famosos, hi ha una empresa anomenadaPersonality Media que es dedica a realitzar informes amb l’objectiu d’assessorar a les diferents empreses de publicitat.

D’aquest últim informe es destaquen les següents personalitats:



En les primeres posicions d'aquesta classificació es troben dos habituals entre els preferits pels espanyols: Rafa Nadal, amb un 8,14 sobre 10, i Pau Gasol, amb un 7,92. Als dos esportistes el segueixl'actor Paco León (7,62 sobre 10), que millorant les seves posicions respecte a onades passades, es situa en la tercera posició.
Set esportistes, dos actors, un presentador i cap dona entre els deu primers llocs, són el resum de la classificació dels espanyols més ben valorats per als consumidors en els últims dies del 2011.
Com a novetat, en els deu primers llocs, hi ha el retorn de Matías...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • publicidad con famosos
  • Los Famosos
  • FAMOSA
  • Los famosos
  • Famosos
  • Famosos
  • Los famosos
  • famoso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS