feixisme

Páginas: 2 (443 palabras) Publicado: 3 de junio de 2013
Un de les coses que mes tenen en comú es que a tant feixisme, nazisme i franquisme els agrada molt tot el que té a veure amb l’exèrcit; en les tres foto veiem el líder, amb un uniforme militar, ambel seu símbol i amb la bandera del seu país o representant-lo. Cada un va amb la camisa del seu color: el partit nazi va amb la camisa bruna, el partit d’Itàlia va amb la camisa negre i el partitd’Espanya amb la camisa blava ( tot i que en aquesta foto apareix la camisa de color marro).
En els tres règims, s’utilitza la violència per aconseguir el que ells volen, tan poden fer la lluita amb unapersona com fer una guerra a un país. Son molts violents, això ho veiem mostrat en un gest a la cara antipàtic i serio, mostrant a la gent que ells són qui manen i que si algú vol dir el contrari pottenir problemes.
En els tres cartells veiem que els tres homes principals són importants o això ens volen fer veure perquè estan retratats com la màxima autoritat del país, i així era, ells manaven persobre de tot no hi havia cap més partit per poder triar sinó que només estaven ells, això vol dir que es un estat totalitari, només un partit, només un líder.
Tot això ens podrà fer veure que es unregim antidemocràtic i dictatorial, per tat esta en contra de les llibertats, no accepta la diferencia, no accepta que hi hagi una diversitat de ideologies, i això farà que hi hagi una desigualtatlegat, les lleis d’aquests països acceptaven que no tothom es igual davant de la llei, és a dir que hi havia gent inferior que els altres,per exemple els jueus eren considerats inferiors.
Veurem que ales fotos a la part de darrera en un segon pla hi haurà l’exèrcit, tots ells defensaran que necessiten territoris per poder sobreviure, per donar aliment a tothom del país sobretot alemanya, el segonrètol, els nazis van ocupar diferents països com ara Polònia i els italians van ocupar Etiòpia. Per poder ocupar tot aquets països exaltaran la violència, solen ser molt agressius i bastants...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • FEIXISME
  • Característiques del Feixisme
  • Feixisme
  • Feixisme
  • feixisme
  • Feixisme
  • Que és el feixisme?
  • Feixisme i nazisme

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS