filosofia

Páginas: 3 (622 palabras) Publicado: 2 de diciembre de 2014
Activitats:

Defineix la psicologia.

La psicologia és la ciència de la ment i el comportament. Especialment, estudia la constitució, el comportament i els estats de consciència de la personahumana.

Ha existit sempre la disciplina de la psicologia tal com l'entenem ara?

No.

Qui va ser el fundador de la psicologia científica?

Va ser Wilhelm Wundt. El seu pensament és unareacció contra el positivisme i el naturalisme que proposa, com a contrapartida, un desenvolupament de la filosofia científica a partir de dades experimentals.

Quins psicòlegs coneixes? A què esdediquen? On treballen?

Si, conec a la psicòloga del institut. Es preocupa de la conducta del alumnes, dels problemes de classe i de l'orientació en els estudis.

En quin sentit es pot afirmar que lapsicologia és una ciència problemàtica?

En el sentit que hi ha moltes teories psicològiques i no estan del tot acordades.

Quina diferència hi ha entre un psiquiatre i un psicòleg?

Elpsicòleg és un especialista de l'àrea de la psicologia que estudia una llicenciatura en psicologia i exerceix com a professional d'aquesta àrea. Els psicòlegs dedicats a l'àrea clínica, generalment donenconsultes a persones que tinguin problemes emocionals o de comportament i que no necessiten alguna prescripció mèdica per tractar una malaltia.

El psiquiatre és un metge que s'encarrega de tractarpacients amb malalties o trastorns emocionals que requereixen de prescripció mèdica per algun medicament. Un psiquiatre pot donar receptes mèdiques i medicines als seus pacients ja que són doctors.Ells tracten a persones amb problemes molt més severs i que no solament necessiten una orientació psicològica .













Explica els orígens de la psicologia científica.

L'objectiude la psicologia és l'estudi dels "processos conscients" o el que Wundt considera part de la "experiència immediata". Per Wundt , els psicòlegs no estudien el món exterior, estudien els processos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • filosofia de la filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia
  • La Filosofía
  • Filosofia
  • Filosofia
  • Filosofia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS