Frankenstein

Páginas: 3 (699 palabras) Publicado: 24 de mayo de 2010
Frankenstein

Director: Kenneth Branagh.
Productor: Francis Ford Coppola, James V. Hart, John Veitch.
Intèrprets: Helena Bonham Carter, Kenneth Branagh, Robert De Niro yTom Hulce.
Guió: Sep Ladyi Frank Darabont.
Fotografia: Roger Pratt.
Música: Patrick Doyle.
Durada: 122 minuts.
Any: 1994

Sinopsi

El jove Victor Frankenstein, desprès de viure una infantesa feliç a Ginebra,obsessionat per aconseguir els coneixements de la ciència i els secrets de la vida, se’n va a estudiar medicina a Ingolstadt. Allà, fruit de les investigacions que du a terme, creu haver descobert la manerade donar vida a un esser mort. Desprès de mesos de treball, Victor dona vida a un esser a partir de trossos de diferents cadàvers.
En veure el monstre que ha creat, el jove Frankenstein s’espanta ifuig del laboratori. Quan per fi decideix tornar-hi, el monstre ha desaparegut i ell no pot suportar la situació que ha creat i cau greument malalt. Passa mesos enllitat, fins que, gracies a les curesde Henry Clerval, el seu amic de la infantesa, que havia anat a Ingolstadt a estudiar llengües orientals, pot refer-se. Tot sembla tornar a la normalitat ja que, des que va fugir, el monstre no hadonat senyals de vida, però tot canvia quan Victor rep una carta de la família en que li comuniquen la mort de Wiliam. Llavors Victor decideix accelerar la tornada a Ginebra.
Una vegada allà, descobreixque el seu germà ha sigut estrangulat pel monstre que ell havia creat, encara que van donar com a culpable a Justine, una criada.
Més tard decideix fer un viatge a les muntanyes i, prop del MontBlanc es troba el monstre, qui li explica com li ha anat la vida des que ell el va abandonar al laboratori i, també, perquè assassina el seu germà. El monstre li exigeix que li faci una companya, ja queels essers humans el rebutgen per l’aspecte fisic horrorós que te, sense tenir en compte els valors morals. Victor va acceptar, però al poc temps va renunciar i va provocar que el monstre s’enfadés....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Frankenstein
  • frankenstein
  • Frankenstein
  • Frankenstein
  • Frankenstein
  • frankenstein
  • Frankenstein
  • Frankenstein

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS