Futbol

Páginas: 3 (587 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2012
Nom: Joan Sánchez Garcia Data d’entrega: 14/02/11

[pic]



1.Dimensions del camp.



El terreny de joc ha de ser rectangular, d'una longitud entre 90 i 120 metres i d'una ampladaentre 45 i 90 metres. El radi del centre del camp és de 9.15 metres. L’àrea de penal se situa a 16,5 metres i té 40,32 metres d’ample , l’àrea de meta se situa a 5,5 metres i te 18,32 metres d’ample.El punt de penal se situa a 11 metres des de el centre de la porteria.

Les porteries se situen en el centre de cada línia de meta es col·loquessin els marcs, formats per dos pals verticals,equidistants de les banderoles de cantonada i separades 7'32 metres entre si (mesura interior), units en els seus extrems per un travesser horitzontal la vora inferior del qual estarà a 2'44 metres del sòl.L'amplària i el gruix dels pals i del travesser transversal no podran excedir de 12 cm. Els pals i el travesser hauran de tenir el mateix ample. Podran posar-se xarxes enganxades als pals, altravesser i al sòl per darrere dels marcs, havent d'estar subjectes en forma convenient i col·locades de manera que no destorbin al portera.



2.Jugadors.

El partit serà jugat per dos equips compostscadascun per 11 jugadors, dels quals un jugarà com a portera. Els jugadors en un partit poden ser canviat tres vegades com a molt i aquets canvis es realitzen quant es para el partit(la pilota surtfora del camp o es produeix una falta o penal).



3.Temps de joc.

El partit comprendrà dos temps iguals de 45 minuts cadascun més el afegit que li sumarà el que l’àrbitre estimi que hagi estatperdut a conseqüència d'un accident o per qualsevol altre motiu.

Els jugadors tenen dret a un descans en el mig temps. El descans entre els dos temps no podrà excedir de quinze minuts, tret que hoautoritzi l'àrbitre.

En el cas de que es produeix un empat desprès de les dues parts de 45 minuts i el temps afegit per l’àrbitre es fa el que es diu pròrroga, el qual és la continuació del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Futbol
  • El Futbol
  • Futbol
  • Futbol
  • Futbol
  • Futbol
  • Futbol
  • Futbol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS