Gattaca

Páginas: 3 (577 palabras) Publicado: 30 de octubre de 2010
GATTACA

1.- Qui són els vàlids i quines carcterístiques tenen? Com s'anomenen als que no són vàlids?, quines característiques tenen?

Els vàlids són les persones que han estat concebudesmitjançant un disseny genètic, te una carga superiors mes de lo normal, tenen imperfeccions com la miopia ...

Els que no són vàlids s'anomenen no-valids o fills de deu són persones que estan concebudesnaturalment no tenen les mateixes característiques dels vàlids perquè no tenen una carga superior
2.- Creus que a la nostra societat tothom té les mateixes oportunitats?

Jo crec que no, perquè elcamp que no hi ha les mateixes oportunitats és en àmbit laboral , fins a fa poc molts treballs han estat vetats per a les dones, i uns altres eren desepeñats exclusivament per les dones com netejar és adir, que es creia que uns determinats treballs eren propis dels homes i altres de la dona, i això és discriminar a l'home i a la dona i no mirar mes que en el seu sexe sense reparar en les sevesaptituds, també en algunes religions com la islàmica ella les dones estan privades de llibertat, depèn del pare fins que es casen que passen a dependre del marit, per no parlar del fet que en alguns païsosestan obligades a dur burca o a dur un mocador cobrint-los el cap, és a dir, que ni tan sols té dret a mostrar el seu rostre.Tambeé les persones amb una mobilitat reduïda no poden passejar lliuremento comerços per les escales o altres coses.

3.- Què diries d'un món dividit en persones vàlides i altres invàlides? Quins avantages pot tenir i inconvenients? Opinió personal.

Els inconvenientssón que no es poden relacionar entre ambdós segons la pel·lícula els vàlids solament es relacionaven amb persones d'alt valor genètic per a després tenir descendència amb les mateixes caracteristicasi també hauria discriminació.

4.-Digues algun comentari important del film: una frase, una imatge,una mirada, etc.

La manera de vida que tenia Jerome i Vincent. Quan Vincent es desperta cada...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • gattaca
  • gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • GATTACA
  • Gattaca
  • Gattaca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS