Geólogo

Páginas: 3 (667 palabras) Publicado: 21 de mayo de 2013
Albert Tapias, Guillem Poo i Martí Méndez
BECKERMAN, Wilfred (1996): Lo pequeño es estúpid. Una llamada de atención a los verdes. Ed. Debate, Madrid. [81-83].
Llegiu-lo amb atenció i responeu lessegüents qüestions:






1. “Los recursos o son limitados o no lo son. Si lo son, el único modo de asegurarnos de que duran para siempre es dejar de utilizarlos.” Tens algun argument perrebatre aquesta afirmació? Desenvolupa la teva idea.
Si nosaltres deixem d’utilitzar-los actualment no podríem sobreviure ja que el nivell social, tecnològic i científic que hem assolit requereix elconsum d’una sèrie i quantitat determinada de recursos que són imprescindibles per continuar amb el nivell de vida que tenim. Utilitzem molts d’aquests recursos per a les coses més bàsiques de lasocietat com aparells electrònics o com a combustibles i d’això no podem prescindir en el moment tan avançat que estem respecte als objectes i als costums.

2. Què vol dir sostenibilitat?
Sostenibilitatés l’equilibri d’alguns aspectes com el social, l’econòmic i el mediambiental. Algun element sostenible és aquell que respecta al medi ambient i als ecosistemes naturals però sempre tenint contenta a lasocietat i que sigui econòmicament fiable i correcte.

3. Quan l’autor parla de creixement en el quart paràgraf (Primero...) es refereix comparat amb l’actualitat. Què vol dir llavors un creixement0? És possible, com diu l’autor, un creixement -2,2? Desenvolupa la teva idea.
En quan al creixement zero el text es refereix al creixement de la població i la necessitat de més recursos, és a dir,el que vol diré s quedar-nos els mateixos humans que som ara en l’actualitat i per tant la demanda de recursos no augmentaria.
En quan a el creixement del -2,2 és refereix a que inclús disminuir lapoblació i per tant la demanda no és podria solucionar els problemes si els recursos són limitats, que és el que posa en qüestió el text.

4. En el cinquè paràgraf (Segundo...) l’autor parla de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Eras Geológicas!
  • Eras Geologicas
  • Eras Geologicas
  • Eras Geologicas
  • LAS ERAS GEOLOGICAS:
  • Eras Geológicas
  • ERAS Geologicas
  • Eras geologicas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS