Geriatria

Páginas: 3 (517 palabras) Publicado: 14 de enero de 2013
Resum any 2083
El David, un noi de 16 anys, orfe de mare, viu amb el seu pare, el qual l’anomena Pa. Aquests dos no parlent gaire desde la mort de la Ma. El Pa té bastants amics, però no els porta acasa però en David només en té un el Marc, que viu a Estats Units i que només parla amb ell per videoconferencia. Així que esta tot el dia a la teleclasse, jugant a videojocs i amb la compañía delseu gos robot Nou, anomenat així perquè els seus pares li havien regalat pel seu novè aniversari.
El pare treballava a una agencia i el David es quedaba a casa fent la teleclasse, el Pa dinava al’agència, i el noi a casa, a la cuina, però encanvi a la hora de sopar, menjaven davant el telesansor perquè els hi recordava a la Ma.
La comunicación entre pare i fill va sorgir quan, el David va preguntarper els llibres de paper, i el Pa li va respondre que ja no en venien, i que nomes en tenien en pocs llocs. El motiu per el cual val desparèixer va ser perquè la gent va deixar de comprar-los, perquèse’ls escanejava o ens buscaven per Cosmonet.
El Pa li va dir que l’acompanyes fins la seva habiració, on allà el David va veure un holograma de la Ma, el Pa li va ensenyar una urna on a dins hihavia un llibre anomenat L’illa dels llibres perduts, escrit per el seu besavi, Fèlix Valdés.
Aquest llibre no es trobava a Cosmonet, però en David tenia tan interés per aquest llibre que va aprofitarobrir l’urna cuan no estaba el Pa, i quan va agafar el llibre es va desintegrar, ja que era molt antic.
El David sense dir res al Pa va anar a en busca d’aquest llibre, va arribar a una biblioteca,on nomes havia una persona real, el capità Ahab, ja que tot lo altre eren robots. El David va preguntar per el llibre del seu besavi, però li van dir que aquest no el tenien, ja que uns cuants llibress’havien perdut, i el capità Ahab li va dir que el li buscaría.
El Pa li va explicar de que anava el seu treball, li va dir que consistía en fer un viatge a l’interior d’un llibre, també li va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Geriatria
  • Geriatria
  • Geriatria
  • geriatria
  • Geriatria
  • Geriatria
  • geriatria
  • GERIATRÍA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS