Gestacion

Páginas: 2 (394 palabras) Publicado: 2 de diciembre de 2012
1-Defineix l’espai de gestació psíquica.

És defineix com el procés en el que la mare pensa com será el seu fill i a la vegada si sabrà tractar-lo, és a dir, desenvolupar el paper de mare.
Això,ve propulsat per l’interés que la mare posa mentre està embarassada, és a dir, una mare que veu que el seu futur fill dóna patades quan està a l’interior del ventre, classificarà el futur nadó com anerviós o molt actiu.
Al contrari, una mare que nota que el seu futur fill està tranquil al seu ventre, classificarà al seu fill com tranquil.
La forma en que la mare imagina al seu fill, pot afectaral nadó quan encara està al ventre, formant el conegut espai de gestació psíquica.

2-Quin seria el concepte d’identitat concepcional.

Es parla de identitat concepcional quan la mare pensa comafectarà al fill de quina manera va néixer, és a dir, la reacció que tindrà el nen quan la mare li expliqui com va néixer el nen, i com s’ho pendrà ell.
Això, es pot complicar molt més si el fill noera desitjat.

3-En que consisteix la nidificació?

Consisteix en que que el nen durant la gestació, desencadena una relació/vincle psicològic entre la mare i també a la inversa, és a dir mare-fill.4-Posa un exemple del contrast entre els sentiments angoixants de la mare i la reacció del fill.

Un exemple, sería la preocupació de la mare sobre l’economía per a poder mantindre al nadó.
Sila mare viu contínuament angoixada pel fet de no podrá mantenir al nadó que creix al seu ventre a causa de les despesses que ocasiona mantindre un nadó, es desenvolupa una tensió que pot afectar alnadó al neixer per culpa d’aquell pensament angoixant de la mare.

5-Tot el que passa i sent la dona gestant, condiciona de manera irreversible el futur del nadó? Raona la resposta segons l’autor.Efectivament, tot el que la dona pensa, sent, imagina o la seva pròpia angoixa pot repercutir al nen en un futur.
I no només en el component biològic sinó que també en el psíquic, social i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Gestacion
  • Gestacion
  • La gestación
  • Gestacion
  • gestacion
  • La gestacion
  • Gestacion
  • La gestación

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS