Gestalt

Páginas: 3 (574 palabras) Publicado: 28 de octubre de 2013
3.-Plantejar com creieu que hauria de procedir un terapeuta que posés en pràctica les altres teràpies.
T. Humanista: El terapeuta crea una relació entre el client i ell. Llavors ha de mostrar unaactitud d’autenticitat en les expressions dels seus sentiments i actituds per tenir una confiança amb el client. Mostrar empatia i tenir auto coneixement i auto acceptació.
T. Gestalt: El terapeutaacompanya el client , mostrant-li camins i possibilitats de millora, i que podrà curar-se per si sol. El terapeuta té que seguir aquestes regles:
·El principi d’aquí i l’ara: El terapeuta té que ferque el client sigui conscient de les seves experiències en el moment de la teràpia y no es refugi en el passat.
·El principi del jo i el tu: El terapeuta i el client tenen una comunicació directa.·El principi del contínuum de la consciència: El terapeuta fa la pregunta “com”.
·Convertir preguntes en afirmacions: El terapeuta ajuda al client a reconvertir preguntes i decisions, en afirmacions.T.Conductual: El terapeuta té com a objectiu que el client aprengui una nova conducta, que la desaprengui, o totes dues coses alhora. El terapeuta fa servir diferents tècniques:
·Ladessensibilització sistemàtica: El terapeuta ensenya al client a relaxar la musculatura i li fa reconèixer l’estat en què estat es troba el seu cos. Aquesta tècnica s’aplica per a l’eliminació e moltes fòbies.·L’entrenament assertiu: Aquesta tècnica l’aplica el terapeuta a persones amb problemes de relació social i comunicació.
·El modelatge: El terapeuta ofereix al client un model real o simbòlic de conducta.Gràcies a això millora la conducta del client.

T. Cognitiva: El terapeuta funciona com una mena de guia o entrenador, el terapeuta es proposa que la relació entre terapeuta i client és entre dosexperts. El terapeuta usa unes tècniques:
·El debat: El terapeuta té una discussió racional entre el client i ell, que té com a finalitat qüestionar la validesa científica de les idees irracionals...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Gestalt
  • Gestalt
  • gestalt
  • Gestalt
  • gestalt
  • GESTALT
  • gestalt
  • Gestalt

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS