gestión comercial

Páginas: 2 (359 palabras) Publicado: 19 de enero de 2014
OBJECTIUS DE MARQUETING

L’objectiu de màrqueting de Casa Tarradellas es basa en un màrqueting emocional. Volen aconseguir que associem la pizza amb un aliment natural i saludable al servir-lo ambgrans amanides. Tornar a aquelles coses tradicionals, locals, del camp…etc.
Per aconseguir-ho ens mostren el seu producte i marca associats als valors més importants com són la família, compartir,col·laborar…
Aquest màrqueting emocional ha arribat per quedar-se, ja que mentre ens transmeten vells valors, en el fons ens estan venent la seva marca. Com es pot veure en l’anunci, aquest evocaterns records i enllaça els moments que es comparteixen en família.
Pel que fa al màrqueting d’aquesta empresa, presidida por Josep Terradellas, també cal tenir en compte que l’spot publicitari haaconseguit instal·lar-se a les xarxes socials per tal d’aconseguir un nombre major de clients que vulguin els seus productes.

OBJECTIUS FINANCERS

-Casa Tarradellas manté el seu creixement tot ihaver la crisis i el seu objectiu és seguir així. Al 2010 va aconseguir superar per primera vegada els 600 milions d’euros de facturació, fins arribar als 630 milions. Avui dia, Casa Tarradellas, segueixcom a líder del mercat espanyol de les pizzes fresques, que va crear en ell 1997 per trencar amb el domini que tenien les pizzes congelades.

-Tenir a Mercadona com a principal client és la granbase la qual l’empresa es sosté per aconseguir l’objectiu financer de créixer, d’aquesta empresa catalana, que amb prou feines realitza negoci en el mercat exterior.

-Un altre objectiu financer queté aquesta empresa és l’objectiu de mantenir el seu esforç com a inversor. L’empresa presidida per Josep Terradellas acaba de culminar una inversió de quinze milions d’euros en la construcció de laseva pròpia planta de producció de farina, un ingredient clau per l’elaboració de les seves pizzes. La farina pretén utilitzar bàsicament blat local. L’objectiu és que pugui abastar a mig termini la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • gestion comercial
  • Gestión comercial
  • Gestion comercial
  • gestion comercial
  • gestion comercial
  • gestion comercial
  • gestion comercial
  • Gestion Comercial

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS