gestión termitas

Páginas: 5 (1001 palabras) Publicado: 19 de abril de 2014
Proposta de Programa de la seva Gestió integrada de tèrmits
- Inspecció minuciosa. És molt important determinar quin tipus d’organisme destructor de la fusta li afecta. Normalment realitzarem inspeccions visuals, utilitzarem trampes, detectors de so, mesuradors de la humitat, etc.
- Determinar quines són les àrees afectades. Tractar d’identificar l’origen de la plaga i actuar en conseqüència.Haurem d’inspeccionar qualsevol zona susceptible d’estar afectada així com identificar si existeixen zones afectades i que poguessin necessitar tractament (o que tan sols es poguessin controlar amb mesures preventives)
- Decidir quina és la millor estratègia de control prioritzant l’ús de mesures preventives o de mesures d’exclusió. Existeixen moltes possibilitats: reduir la humitat, segellaresquerdes i forats, reparar les fuites i goteres, assegurar que l’aigua té un correcte flux en cas de pluja, etc.
- Quan s’hagi de realitzar un tractament, primer utilitzarem la estratègia menys perillosa per a la salut de les persones, de la fauna no objectiu i que tingui menor impacte ambiental: ús de trampes, de biocides biorracionals, estratègies biològiques, i quan sigui necessari, utilitzareminsecticides, fungicides i químics tradicionals.
- Realitzarem un informe complet sobre allò que farem, com i quan. Sempre ens haurem d’assegurar de que totes les mesures de seguretat es presenten per escrit i que el client les ha comprès.
- Explicarem correctament al client i en llenguatge senzill la estratègia que utilitzarem i les avantatges que aporta respecte a d’altres possibilitats.
-Finalment, realitzarem inspeccions de control. Ens assegurarem que la estratègia funciona correctament i que les plagues estan sent gestionades de forma correcta satisfent les expectatives dels nostres clients. Ens assegurarem  que qualsevol mesura estructural ha estat implementada, funciona correctament i està perfectament mantinguda.

Sistema d’injecció
1. Anàlisi dels elements de fustaafectats per comprovar la profunditat, gravetat i localització de l'atac.

2. Comprovació de l’estabilitat de l’element.

3. Procés de neteja de la zona a tractar.

4. Substitució de la fusta que hagi perdut la capacitat mecànica per una fusta tractada prèviament.

5. Sanejament de les capes de pintura i vernissos existents.

6. Injecció mitjançant el sistema de trepant a pressió d’uninsecticida i fungicida en els elements de fusta a tractar.

7. Creació de barreres aïllants en els murs i terres si cal, mitjançant un sistema de trepants múltiples, en cas de tèrmit subterrània.
Sistema de gasejat
1. Anàlisi dels elements de fusta afectats per comprovar la profunditat, gravetat i localització de l'atac.

2. Es comprova l'estabilitat de l’element i es neteja la zona a tractar.3. Substitució de la fusta que hagi perdut la capacitat mecànica, per una altra sana tractada prèviament introduint les peces en una cambra segellada, utilitzant gasos totalment inerts, que no representen cap tipus de perill i totalment respectuós amb el medi ambient.
Sistema d'Esquers
1. Instal·lació d'estacions de control a terra i en llocs on s'ha detectat activitat de tèrmits, introduint unesquer alimentari biocida amb un ingredient actiu que actuarà en l'organisme biològic dels tèrmits.
Sistema amb resines epoxídiques
1. Sistema de consolidació i restauració de la fusta, aplicant noves tècniques retornant la capacitat mecànica original a la fusta i conservant al mateix temps tot el seu valor artístic, històric i funcional.

2. Les resines epoxídiques absorbeixen les tensions decompressió, de tracció i cisallament, de la mateixa manera que en una construcció nova de fusta. Presenta una gran adherència a la fusta, sense patir per canvis de temperatures.

Sistema de varetes de fibra de vidre
1. Aplicació de varetes de fibra de vidre reforçades amb polièster amb una alta resistència a la flexotracció i mòdul d'elasticitat similar al de la fusta, evitant així possibles...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • termitas
  • Termitas
  • termitas
  • Termita
  • Termitas Invasoras
  • las termitas invasoras
  • Alimentacion de termitas
  • Termitas en africa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS