Glosari

Páginas: 7 (1565 palabras) Publicado: 4 de mayo de 2015

GLOSSARI EDICIÓ DE WEB

1. Bandwith:ample de banda digital , ample de banda de xarxa o simplement ample de banda és la mesura de dades i recursos de comunicació disponible o consumida expressats en bit / so múltiples d'ell2. Blog:Un blog(de l'anglès blog, abreviació de weblog:[3] diari web) és un diari interactiu personal a Internet. Un blog és dissenyat perquè, com un diari, cada article tingui data de publicació, de manera que la persona que escriu (bloguer) i les que llegeixenpuguin seguir tot el que s'ha publicat i editat.

3. Bookmark:Un marcador d'Internet és la localització emmagatzemada d'una pàgina web de manera que pot ser revisitada més endavant. La localització d'una pàgina web sol expressar amb una URL .

4. Browser:Un navegador o navegador web , o browser , és un programari que permet l'accés a Internet , interpretant la informació de diferents tipusd'arxius i llocs web perquè aquests puguin ser visualitzats

5. Captcha:Captcha o CAPTCHA són les sigles de Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart ( prova de Turing completament automàtica i pública per diferenciar ordinadors d' humans ) .1 Aquest test és controlat per una màquina, en lloc de per un humà com a la prova de Turing . Per això , consisteix en una prova deTuring inversa .

6. CSS:Fulla d'estil en cascada o CSS ( sigles en anglès de Cascading Style Sheets ) és un llenguatge usat per a definir la presentació d'un document estructurat escrit en HTML o XML2 ( i per extensió en XHTML ) . El World Wide Web Consortium ( W3C ) és l'encarregat de formular l'especificació dels fulls d'estil que serviran d'estàndard per als agents d'usuari o navegadors .

7.HTML:HTML , sigles de HyperText Markup Language ( « llenguatge de marques d'hipertext "), fa referència al llenguatge de marcat per a l'elaboració de pàgines web . És un estàndard que serveix de referència per a l'elaboració de pàgines web en els seus diferents versions , defineix una estructura bàsica i un codi ( anomenat codi HTML ) per a la definició de contingut d'una pàgina web , com text ,imatges , entre d'altres. És un estàndard a càrrec de la W3C , organització dedicada a l'estandardització de gairebé totes les tecnologies lligades a la web , sobretot pel que fa a la seva escriptura i interpretació .




8. COOKIE: Una cookie (o galleta informática) es una pequeña información enviada por un sitio web y almacenada en el navegador del usuario, de manera que el sitio web puedeconsultar la actividad previa del usuario.

9. Direcció IP:Una adreça IP es representa mitjançant un nombre binari de 32 bits (IPv4). Les adreces IP s'expressen com nombres de notació decimal: es divideixen els 32 bits de l'adreça en quatre octets .

10. Editor WYSIWYG: WYSIWYG és l'acrònim de la frase anglesa "What You See Is What You Get" (el que veus és el que obtens). En l'àmbit de la programació iel disseny es refereix a la tecnologia informàtica que permet que el que es veu durant l'edició o programació es correspongui més o menys acuradament amb el resultat final (imprès o en pantalla).



11. XML:XML, de l'anglès eXtensible Markup Language («llenguatge de marques extensible»), és un metallenguatge extensible, d'etiquetes, desenvolupat pel World Wide Web Consortium (W3C). És unasimplificació i adaptació de l'experimentat SGML, i permet definir la gramàtica de llenguatges específics (de la mateixa manera que HTML és, alhora, un llenguatge definit per SGML).



12. DNS:El Domain Name System o DNS (en català sistema de noms de domini) és un sistema de noms jeràrquic que funciona sobre una base de dades distribuïda.



13. Domini:Els dominis d'Internet són noms de servidors que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Glosario
  • Glosario
  • Glosario
  • Glosario
  • Glosario
  • Glosario
  • Glosario
  • Glosario

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS