Gracias por fumar

Páginas: 2 (478 palabras) Publicado: 11 de septiembre de 2012
Gracias por fumar
FITXA TÈCNICA:
Any: 2005
Títol original: Thank You For Smoking
Director: Jason Reitman
Repartiment: Aaron Eckhart, Maria Bello, Cameron Bright, Adam Brody, Sam Elliott, KatieHolmes, David Koechner, William H. Macy, J.K. Simmons, Robert Duvall, Kim Dickens, Rob Lowe, Todd Louiso, Melora Hardin
Nacionalitat: USA

“Gracias por fumar” ens presenta a Nick Taylor, el portaveude relacions públiques d’una de les més importants companyies tabaqueres. Quan des del Senat s’intenta posar una enganxina als paquets senyalant-lo com a verí, Nick proposa com a solució acudir aHollywood i recuperar el prestigi dels cigarrets. Al mateix temps intentarà crear lligams amb el seu fill Joey, al que cada vegada veu menys.
Per tant, el protagonista té dos gran conflictes principals:el seu polèmic treball, on és el millor, però se juga la seva privilegiada feina a la seva empresa (baixada de vendes i de beneficis), i la seva problemàtica vida privada: Nick està divorciat i te unfill que està perdent de mica en mica. Aquests dos camins es creuen constantment i ofereixen al protagonista nombroses possibilitats de demostrar el seu talent. Encara que hi hagi molt diàleg, moltdiscurs y molta xerrameca barata, aquest film, no resulta pesat ni avorrit en cap moment.
En només 90m. Jason Reitman, director i autor del guió, basat en la novel·la de Chistopher Buckley, té tempsper tot, no el desaprofita amb seqüències innecessàries, ell va al gra. L’únic “però” és que algunes escenes són massa obvies i transmeten un missatge massa fàcil..
El protagonista, Nick Naylor,interpretat per Aaron Eckart, és el rei de la funció, aquest actor, quan s’allunya del seu físic, interpretant papers de “soso guaperes” per a soses pel·lícules, pot ser realment bo. Naylor, un personatgeque seria el dolent de la pel·li, aquí és el bo, s’ha d’identificar amb el públic, una difícil tasca, però ell ho aconsegueix.
Aquest film es pot veure com un perfecte manual de tècniques de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • GRACIAS POR FUMAR
  • GRACIAS FUMAR
  • Gracias por fumar
  • Gracias Por Fumar
  • gracias por fumar
  • Gracias por fumar
  • gracias por fumar
  • Gracias por fumar

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS