grafologia

Páginas: 4 (803 palabras) Publicado: 9 de marzo de 2014
Creacionisme vs evolucionisme
Les teories creacionistes només es basen en tot allò que esta relacionat amb la religió i a través de les explicacions que dona la Bíblia. Abandonaven qualsevolraonament científic. Per tant , és un conjunt de creences , inspirades en doctrines religioses , segons les quals la Terra i cada ésser viu que existeix actualment prové d'un acte de creació per un odiversos éssers divins , l'acte de creació va ser portat a terme d'acord amb un propòsit diví .
Creacionisme de la Terra jove : Defensa d’ interpretació de la Bíblia i esta totalment en contra que puguihaver altres explicacions o teories que no estiguin relacionades amb aquesta.
Creacionisme de la Terra vella : Els que creuen que Déu va formar l'univers i va marxar , i creuen amb la creacióprogressiva de l' univers .
Els fixisme és una teoria creacionista que diu que Tots el essers vius van ser creats tal i com són ara i que no han evolucionat . Alguns grans fixistes o creacionistes són :Carlos Linneo (1707-1778)
Classificador de les espècies vivents , especialment els vegetals. Deia que es podien numerar tantes espècies com diverses formes es van crear al principi.
Georges Cuvier(1769-1832)
Va estar molt interessat en anatomia i paleontologia.. També deia que cada espècie és una realitat fixa a partir de la seva creació guiant-se per una idea catastrofista en la qual vaplantejar que quan les espècies morien deixaven una llavor i d'aquí les mateixes espècies es reproduïen . Estava en desacord amb l'evolució, perquè no li agradava gens la teoria de Lamarck .
Louis Pasteur(1822-1895)
Es pot considerar un fixista " evolucionat" , perquè la seva idea era que tot ésser viu procedeix d'un altre ésser viu . Va ser el creador de la microbiologia . Va canviar i vaproporcionar nous arguments als fixistes . Això és cert , incorrent també en l'atmosfera primitiva i creadora del brou primordial .
En canvi, l' evolucionisme s'oposa una explicació religiosa i comprovable...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Grafología
  • GRAFOLOGÍA
  • Grafologia
  • grafologia
  • grafologia
  • Grafología
  • Grafologia
  • Grafologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS