Gràcies Per La Propina

Páginas: 2 (440 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2015
2- b)
Vam eixir de l’hospital amb Tomàs i aquella dona. Una vegada a casa, vam seure tots al pati i esperàvem alguna explicació sobre aquella dona i la seua filla. Pepín va traure un poc de pernil,pa i alguna cosa per a beure. Tomàs comença a parlar i es disculpà per no haver contat res. Aquest ens conta que la va conèixer ja fa molts anys.
Era 28 d’agost i com cada any es celebraven lesfestes del poble. Tota la gent acudia a la plaça on estava l’església i primerament sopaven i després es realitzava un ball. Tot seguit, Tomàs la va vorer sola assentada a una cadira i es va arrimar aella. Li va preguntar si voldria ballar amb ell i ella li va respondre que si. D’aquesta manera es van conèixer i van començar a vores per les vesprades després d’acabar la feina. Així van passar 20 anysfins que es va quedar embarassada. Els seus pares no acceptaven aquesta relació però ells continuaven veient-se. En eixe moment Pepín ens va dir que havia conegut a una xica i volia anar a viure ambella.
Tomàs, Ramón i jo li vam dir que podia anar a viure amb aquella xica i aleshores ell va dir que en l’habitació que quedava lliure podien anar a viure la dona i la filla de Tomàs. Tots vamacceptar i al cap d’una setmana Pepín ja vivia amb la seua novia i les dones en casa de l’avi. Tots eren molt feliços però als dos mesos van trobar a Tomás mort en una cadira del pati.
3- d)
L'espai ontranscorre tota la novel·la, es un poble anomenat Benicorlí, a València. Tot els espais son descrits, però no dona masses detalls del seu aspecte. Els principals escenaris són: la casa on vivien amb lamare; casa de l'avi, el cinema on van un cop per setmana; l'escola dels jesuïtes; el bar Boquerón; el gimnàs i el ring, on Ferrant lluita i el hostal Estrella. El protagonista parla molt be sobreaquests llocs i podria ser interesant anar a visitar-los ja que així pots situar millor en quin lloc passa l’acció del llibre.
f) Aquest llibre m’ha paregut molt interesant ja que es tracten molts...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Gràcies per la propina
  • Gracies per la propine
  • Gràcies per la propina
  • Fitxa gràcies per la propina
  • Gràcies Per La Propina
  • Gràcies per la propina
  • Gracies per la propina
  • Gracies per la propina resum

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS