Guerra de preus (exemple)

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (264 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 4 de septiembre de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
Worten i Media Markt s'endinsen en una guerra de descomptes

Dues de les principals figures del segment retail, Worten i Media Markt, s'hanembrancat en una guerra de descomptes. Així, mentre que Media Markt ha anunciat que avui i demà són "el dia sense IVA", Worten acaba llançar una campanyade descomptes del 23 per cent.

5 i 6 de març. Aquests dos dies van ser els escollits tant per Worten com per Media Markt per oferir les sevescampanyes de descomptes. Així, i sota l'eslògan "caaaña a l'IVA", Media Markt anunciava a la seva web que aquells eren el "dia sense IVA" i animava elsusuaris a acostar-se a la seva "botiga més propera els dies 5 i 6 de març i compra el teu producte. El descompte s'aplicarà automàticament ". L'ofertava ser vàlida a tot Espanya exceptuant a Saragossa, que els dies sense IVA van ser 6 i 7.

Aquesta promoció va ser vàlida per a tots elsarticles que es venen a Media Markt, exceptuant els llibres i els articles de telefonia mòbil d'operador.

Worten llança la seva campanya

Per la sevabanda, i sota l'eslògan, "aixafem els preus amb descomptes del 23 per cent", Worten ofereix "importants avantatges per a la compra, els dies 5 i 6 demarç, de qualsevol producte del seu catàleg d'electrodomèstics, electrònica de consum i entreteniment ".

Així, els clients de Worten obtindrienun descompte del 18 per cent en el moment de la compra i un 5 per cent de l'import final de la compra en un tiquet regal per la següent compra.
tracking img