Guggenheim de bilbao

Páginas: 3 (503 palabras) Publicado: 5 de abril de 2011
QUESTIONARI DEL MUSEU GUGGENHEIM DE BILBAO

1.
També es pot dir Deconstrucció, és una escola arquitectònica que va néixer a finals dels anys 80 i es caracteritza per la fragmentació, un procés dedisseny no lineal, i d’un interès per la manipulació de les idees de la superfície de les estructures, i pel que fa a l’aparença, un predomini molt clar de les formes corbes, que s’utilitzen com aprincipis fonamentals de l’estructura i de la façana de l’edifici.
2.
Es va fer mitjançant un programa informàtic de l’Agència Espacial Europea anomenat “Catia”, la qual va dibuixar l’estructura, no lava dissenyar, ja que el disseny es va fer mitjançant maquetes reals a diferents escales, que es com li agrada dissenyar a Gehry, desprès amb CATIA es va treballar el model per la producció delsplànols, el càlcul d’estructures, etc.
3.
El “Puente de La Salve”, també construït a Bilbao abans que el Guggenheim.
4.
Perquè utilitza, d’una forma supèrbia, aquesta tècnica, aquest terme ésutilitzada en altres arts, com la musica,i es basa en contrastar elements molt diferents col·locant-los junts, en el cas de l’arquitectura, i Gehry l’utilitza en la construcció del Guggenheim, ja que col·locauna sèrie de blocs amb formes rectes i racionals en la zona sur, la que mira al centre urbà de Bilbao.
5.
No, estan barrejades façanes rectes i façanes amb certes curvatures. Les façanes dels blocsrectes no són metàl·liques, i les seves finestres són rectangulars. Hi ha façanes morades i altres banyades de pedra de color crema.
6.
L’edifici consta de tres plantes, que fan la funció degaleries. Totes elles organitzades al voltant de l’atri central i es troven conectades entre elles mitjançant paral·leles curvilinies que es troven supeses al sostre, també a través d’ascensors de cristallsi torres d’escala.

7.
A part de la gran bellesa present en l’atri, la seva funció és molt important, en ell es centra l’eix central de les exposicions. Està dividit en 20 sales diferents que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Museo guggenheim bilbao
  • El museo guggenheim bilbao
  • Guggenheim Bilbao Frank Gehry
  • Guggenheim de bilbao vs. centro pompidou
  • El Museo Guggenheim de Bilbao, de F. Gehry
  • Frank gehry
  • Guggenheim De Bilbao
  • Museo Guggenheim Bilbao (catalán)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS