Habilidades Motrices Básicas

Páginas: 2 (393 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2012
Anàlisi del power “Les habilitats motrius bàsiques”

En primer lloc, pel que fa al llenguatge utilitzat en aquest powerpoint, he de dir que el nivel no és massa difícil per a entendre’lcorrectament, sempre tenint en compte que està adaptat al nivel cognitiu corresponent als estudiants universitaris. No obstant, també he de dir que en algunes diapositives i en el qüestionari que apareix alfinal del power, on el registre és molt culte i el vocabulari és excessivament elevat per a alumnes de l’etapa Primària.
A més a més, pel que fa a les il·lustracions i les imatges que apareixen alpowerpoint, he de dir que generalment són adequades ja que , de vegades, tenen una relació directa amb el concepte que s’intenta explicar en certa diapositiva. No obstant això, també hi ha alguna imatgecom per exemple la que apareix a la diapositiva número 7, que no és adequada ja que il·lustra indirectament el maltractament animal i ,per tant, estem davant un aspecte antieducatiu.
Per altrabanda, pel que respecta a la claredat de la informació que se’ns presenta al llarg d’aquest power, he de dir que , en general, la información està reflexada molt clarament a les transparències encara quea la diapositiva número 10, apareix una información errónea ja que es confonen els conceptes de prono i supino.
Finalment, el corresponent a la organització i a la estructuració de lesdiapositives, he de dir que a l’índex, els ítems que es tracten a continuaxió no están numerats encara que és un índex interactiu que al apretar ens condueix directament a la diapositiva que tracta el concepteen qüestió.

Joc de preguntes
1.- Què són les Habilitats Motrius Bàsiques?
Són capacitats adquirides per l’aprenentatge, de realizar un o més patrons motrius fonamentals a partir dels qualsl’individu podrá realizar habilitats més complexes.
2.- Quina d’aquestes persones està realitzant una carrera?
La tercera, la de baix del tot.
3.- Quines són les quatre Habilitats Motrius Bàsiques?...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • habilidades motrices basicas
  • Habilidades motrices basicas
  • habilidades motrices básicas
  • Juegos habilidades motrices básicas
  • Habilidades motrices basicas
  • habilidades motrices basicas
  • Habilidades motrices basicas
  • Habilidades Motrices Basicas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS