Històries del paradís

Páginas: 6 (1431 palabras) Publicado: 18 de junio de 2013
 HISTÒRIES DEL PARADÍS

POR

Un xiquet es va amagar dins d'un armari en l'escola a l'escoltar a la gent cridar i el so de tirs. Estava espantat, però finalment es decidix a eixir del seu amagatall, es dirigix a la porta de l'aula, no veu a ningú i ix corrent cap a les escales on es cau i no pot alçar-se,derrepente els seus companys baixen corrent cap a l'eixida, però ningú li ajuda, així que intenta amagar-se darrere de la taula del professor fins que arriba un policia amb una mestra a rescatar-lo.

EQUILIBRI

La trapezista d'un circ fa una actuació en què es juga la vida intentant descriure un circule perfecte sobre una corda, açò deixa al publique meravellat que li demana mes. Un dia fa el numereinclús mes difícil deixant al publique sorprés.

FRAGILITAT

Conte l'aventura d'un mosquit cadet que avança lliure entre la vegetació de la selva on es troba amb un campament militar i entra a una botiga. En la botiga intenta picar un soldat però este es dóna compte i ix volant.

SUBURBI

Un xic anomenat Imant viu en un suburbi. Imant és mostra una gran aptitud pel transformisme pel que elsseus amics ho miren amb indiferència però amb respecte. Imant baixa al jardí on juga a ser actor, depues de sopar quan estava en el parc va sonar l'alarma. El Raixid hi havia mort a les mans d'uns jóvens del districte 114 i 112, mentres el foc avançava rapidamente. Imant no dubte a agafar garrafes de gasolina i arruixar-los. Els jóvens s'ataquen amb perassos. Els jóvens acaben donant una palissa aun policia que intenta dispersar-los. Imant torna finalment a casa.

CALFRED

Nkrumah és una xiqueta que va a un concert on canten musica de critica als polítics, els corruptod i la societat, i lluita contra la sida i el racismes.

DESFICI

Natsuko és una jove enganxada a l'ordinador a li que son pare li regala un portàtil. Ella és roïna etudiante perquè no estudia res i es passa el diaescrivint en el seu blog i quan s'avorrix es connecta al messeger on compartix l'afició al sexe sense fricció amb gent.

GUERRA

Hi ha dos amics en una discoteca. S´encontran amb un altre amic. L´Igor. No s´havian vist desde molt temp porque l´Igor s´en va anar a la guerra i van parlar. Cuan van arribar a aquest tema els conta un epiodi de la guerra escalofriant. El veu com el seus amics hanmort i ell mateix va enterrar el seu amic Mirko.

ESPERANÇA

Oblit és una dona que s'alça primerenc per a anar a treballar al mercat i que desperquè del mercat va al bar on sol estar el seu marit perquè no treballa. Oblit vol tindre un va dir però les seues germanes li recomanen tindre-ho quan estiguera prepararda. Un dia de pluja es refugi en un edifici on una dona li vaig dir si es voliaapuntar a un curs gratuït de monitora infantil, ella accepte, i desperquè de fer este es va posar a treballar en l'escola.

LLÀGRIMES

Una mare i el seu fill estan observant les estreles quan una estrela fugaç passa i el fill demana un desig. El fill li pregunta a sa mare per Selim i ella li diu que cada vegada que mire les estreles que pense que el també esta mirant.

AVORRIMENT

Un ferit deguerra es passa els dies a casa sense fer res i no parla des que va tornar a casa. El seu fill Bud esta connectat a l'ordinador llegint missatges i parlant amb una japonesa quan entra sa mare, que des que se'n va son pare es va anar es passa les vesprades al bar, i va agafar una escopeta i va matar el pare, al seu fill i es va suïcidar.

AMBICIÓ

La formiga bzz és una formiga molt trabjadora iamb molta ambició de baixar de nivell, desperquè de molt treballar es va comprar un niu en la planta 20 on va conéixer al seu amor. Quan el seu amor, la formiga guru, mor, li deixa una gran fortuno. Un dia en el salon de la Reina mentres celebraven un acte va sonar l'alarma i van ser alertats de que les formigues treballadores venien per a protestar. L'exercite va actuar i estes van ser...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • histories del paradis
  • histories del paradis
  • paradise
  • ..Paradise..
  • Paradise
  • Paradise
  • Paradiso
  • Cinema paradiso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS