HISTORIA DE LA FOTOGRAFIA

Páginas: 4 (751 palabras) Publicado: 31 de octubre de 2015
HISTORIA DE LA FOTOGRAFIA

La fotografia no va sorgir d’una forma immediata, sinó que va sorgir gràcies a molts estudis de diversos fotògrafs, autors i científics que gràcies als avenços científicsque van aportar i a les diferents idees que van exposar van donar lloc al que avui coneixem amb el nom de :fotografia.
Els inicis del món de la fotografia són molt antics, els orígens de caireideològic, ja els podem torbar a l’Antiguitat. Durant l’Edat Mitjana també comencen a observar-se grans avenços que ,finalment, experimentaran un gran desenvolupament durant el segle de les llums, tambéconegut com Renaixement (s.XV).
El motor que va fer que es produïssin totes aquestes investigacions va ser el desig de milers de persones de poder arribar a l’obtenció d’una imatge totalment mecànica iaconseguida a partir de processos físics i químics, sense cap tipus d’intervenció manual; com s’estava utilitzant fins aleshores. A més, els jocs òptics amb les llums i els espectacles òptics van fer quela fotografia avances.
Els antecedents més remots de la historia de la fotografia els trobem al segle XVIII però no va ser realment fins el segle XIX o segle de les llums que la fotografia vaexperimentar un gran avenç gràcies a persones amb molta cultura i al poder adquisitiu de la classe alta de la societat, la burgesia.
De la historia de la fotografia tot el que em arribat a saber a estatgracies a manuscrits dels propis inventors de les primeres classes fotogràfiques, la recreació dels procediments que utilitzaven antigament i, evidentment, l’anàlisi de les diferents etapes històriques ide les classes de la societat d’aquestes.




LA CAMARA OBSCURA

Els conceptes de la visió estenopeica es remunten a l’Antiguitat quan Aristòtil va ressenyar-la (384-322 aC).
Aquesta visió tanpeculiar i coneguda es produeix gràcies a l’ús de la càmera estenopeica.
El funcionament d’aquesta càmera s’explica de la manera següent: quan ens trobem dins d’una habitació tancada i a les fosques la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • historia de la fotografia
  • Historia de la Fotografía
  • Historia de la fotografia
  • historia de la fotografia
  • Historia de la Fotografia
  • historia de la fotografía
  • Fotografia historia
  • Historia fotografia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS