Historia de vida

Páginas: 2 (295 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2011
Nascuda l'any 1932, a la localitat de Sant Llorenç des Cardassar, Aina tercera filla de Llorenç i Aina Maria tenia tres germans; en Guillem, na Francisca i el més petit enJoan. N'Aina va créixer dins una societat masclista, influenciada per una època difícil dins la societat espanyola degut a la Guerra Civil, la postguerra i l'esclat de ladictadura dirigida pel General Franco.
Tant els pares de n'Aina com la resta de la família, excepte en Guillem (germà major de n'Aina), tingueren una educació escolar bàsica,és a dir, sabien llegir, escriure i utilitzar les matemàtiques.
Respecte a la seva economia familiar era suficient per poder sobreviure.
El 23 de febrer de 1932 neix n'Ainaa casa seva ja que no existien paridors, ni ambulàncies que permetés el transport cap a l'hospital més proper. Així, n'Aina va néixer amb la ajuda de la comare del poble.Nascuda l'any 1932, a la localitat de Sant Llorenç des Cardassar, Aina tercera filla de Llorenç i Aina Maria tenia tres germans; en Guillem, na Francisca i el més petit en Joan.N'Aina va créixer dins una societat masclista, influenciada per una època difícil dins la societat espanyola degut a la Guerra Civil, la postguerra i l'esclat de ladictadura dirigida pel General Franco.
Tant els pares de n'Aina com la resta de la família, excepte en Guillem (germà major de n'Aina), tingueren una educació escolar bàsica, és adir, sabien llegir, escriure i utilitzar les matemàtiques.
Respecte a la seva economia familiar era suficient per poder sobreviure.
El 23 de febrer de 1932 neix n'Aina acasa seva ja que no existien paridors, ni ambulàncies que permetés el transport cap a l'hospital més proper. Així, n'Aina va néixer amb la ajuda de la comare del poble.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • historia de una vida
  • La Historia de la Vida
  • historia de la vida
  • historia de la vida
  • Historia De Vida
  • Historia De Vida
  • La Historia De La Vida
  • Historias de la vida

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS