Historia

Páginas: 6 (1294 palabras) Publicado: 7 de agosto de 2012
Help jezelf verder....!!

Jezelf helpen met pijnen, ziekten, slechte gevoelens, onzekerheid, besluitloos enz. enz. hiertoe zijn wij tegenwoordig niet meer instaat. We moeten door met streven naar...... tja naar wat moeten we streven?? probeer hier zelf eens antwoord op te geven...Mijn idee hiervan is streven naar je eigen goed voelen, gezond zijn, gelukkig zijn en dan komt de rest ook wel goed.kan ik dat zelf wel dan?!! NATUURLIJK kan je dat..! probeer wat ik hier schrijf je aan te leren en het zal je verder helpen je gezond, gelukkig en zekerder te voelen..

Ik noem het 'Het 4-dagen proces' het enige wat je moet doen is 5 a 10 min per dag voor het slapen er tijd voor maken (ja dat is alles).
We beginnen met dag 1:
Het probleem speelt vaak al langer of is die dag begonnen en wekunnen er niet meer mee omgaan.. het doet lichaamlijk of geestelijk zeer en je wilt er nu ZELF iets aan doen om het te laten ophouden. Gedurende de dag denk je als het probleem zich voordoet aan de komende avond dat je jezelf gaat helpen. Hou dit heel de dag vol elke keer weer als je je down voelt, pijn hebt of gewoon beter wilt voelen.
Dan is het zover je gaat slapen: Ga op bed liggen met jehanden naast je lichaam en sluit je ogen, haal adem in via je neus en uit via de mond en probeer wat te ontspannen. Zie jezelf dan op een ziekenhuis bed liggen en dat er een dokter naast je bed staat die je vraagt wat het probleem is. Zeg dan (niet in jezelf maar uitsprekend) wat je probleem is. De dokter zegt tegen je dat hij je gaat helpen en de doktor geeft via zijn handen achter op je hoofd schoneenergie.

Nu voel je door je lichaam een stroming van warmte of tinteling. Dan zegt de dokter 'ga maar lekker slapen morgen kom ik kijken of het al wat beter gaat'
En je gaat rustig slapen...

Dag 2:
Je word wakker en blijf nog heel even liggen en voel even wat je voelt... sta op en ga de dag positief te gemoet. Elke keer als je pijn of het gevoel er is denk je aan de avond ervoor en aan dedoktor die je vanavond gaat helpen, hou dit heel de dag vol.
Dan ga je weer slapen en lig je op bed.. sluit je ogen en ontspan je weer. De dokter komt weer aan je bed en geeft je eerst weer een energie stroom als de dag ervoor. Dan gaat hij met zijn handen zon 10cm boven je lichaam heel je lichaam over.. hij begint bij je hoofd dan je hals, armen, borst, schaamgedeelte, benen en dan tot aan jevoeten je voelt de pijn/gevoelens mee zakken tot aan je voeten en verdwijnen uit je lichaam.
Dan zegt de dokter dat je mag gaan slapen en dat je je morgen stukke beter gaat voelen.
Dag 3:
Je word weer wakker en blijft weer even liggen en voel weer wat je voelt.. sta op beleef de dag en denk bij elke terug komst van gevoel aan de avonden ervoor..
En als je dan weer op bed ligt ontspan je weeren laat de doktor weer aan je bed komen. Nogmaals gaat de dokter met zijn twee handen je hele lichaam langs (neem er deze keer goed de tijd voor) voel zijn energie over je lichaam gaan en waar je een zwaardere gevoel krijgt laat hem daar nogmaals overheen gaan en voel dat alles uiteindelijk via je voeten je lichaam verlaat..
Dan weer neemt hij je hoofd en geeft je weer schone energie. Je voelt jesuper de energie stroomt door je lichaam alsof je herboren word.
De dokter zegt dan dat je morgen naar huis mag en dat je beter bent en dan ga je lekker slapen.
Dag 4:
Je word wakker en je voelt je anders, je voelt je beter en heel die dag lach ja ben je vrolijk voel je je fris, energie vol.

Op dit moment zal je je beter voelen en kan je van je pijnen af zijn of sterk verminderd, jebesluitloosheid, je onzekerheid enz enz zal weg zijn of verminderd. Denk bij jezelf dat je je vanaf nu zelf kan helpen en op momenten van tegenslag of een pijntje denk even aan de dokter geef waar je ook bent heel even de tijd je ogen te sluiten en zie de dokter even je een energie stroom te geven...



Hier nog 2 oefeningen die altijd makkelijk zijn in het dagelijks leven om even weer jezelf te...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS