hola doxumento

Páginas: 6 (1356 palabras) Publicado: 29 de abril de 2013
Un document és un suport físic o virtual dissenyat i creat específicament per a contenir informació i en general també per a comunicar-la. Un document pot contenir informació en forma de representació simbòlica, esquemàtica o sensorial. En llenguatge corrent es fa referència als documents a aquells que suporten la informació sobre paper en forma d'escriptura, però en sentit ampli els suportspoden ser tant diversos com permeti la tecnologia dels suports documentals com poden ser els fonogràfics, videogràfics o pàgines web. L'aparició de l'escriptura, i per tant de documents escrits, marca per a la historiografia el punt d'inflexió entre la prehistòria i la història. Per document s'entén tot el que és portador de significat, independentment del mitjà en què s'hagi registrat. Qualsevolsuport material que contingui informació escrita, fixada, registrada, gravada, etc.; el conjunt format pel contenidor i el contingut, amb l’objectiu de conservar i transmetre l’esmentada informació superant l’espai i el temps.

Segons la Llei del Patrimoni Cultural Català (article 19.1) es definia document: «[...] s'entén per document tota expressió en llenguatge oral, escrit, d'imatges o de sons,natural o codificat, recollida en qualsevol mena de suport material, i qualsevol altra expressió gràfica que constitueixi un testimoni de les funcions i les activitats socials de l'home i dels grups humans, amb exclusió de les obres
Un document és un suport físic o virtual dissenyat i creat específicament per a contenir informació i en general també per a comunicar-la. Un document pot contenirinformació en forma de representació simbòlica, esquemàtica o sensorial. En llenguatge corrent es fa referència als documents a aquells que suporten la informació sobre paper en forma d'escriptura, però en sentit ampli els suports poden ser tant diversos com permeti la tecnologia dels suports documentals com poden ser els fonogràfics, videogràfics o pàgines web. L'aparició de l'escriptura, i pertant de documents escrits, marca per a la historiografia el punt d'inflexió entre la prehistòria i la història. Per document s'entén tot el que és portador de significat, independentment del mitjà en què s'hagi registrat. Qualsevol suport material que contingui informació escrita, fixada, registrada, gravada, etc.; el conjunt format pel contenidor i el contingut, amb l’objectiu de conservar itransmetre l’esmentada informació superant l’espai i el temps.

Segons la Llei del Patrimoni Cultural Català (article 19.1) es definia document: «[...] s'entén per document tota expressió en llenguatge oral, escrit, d'imatges o de sons, natural o codificat, recollida en qualsevol mena de suport material, i qualsevol altra expressió gràfica que constitueixi un testimoni de les funcions i les activitatssocials de l'home i dels grups humans, amb exclusió de les obres
Un document és un suport físic o virtual dissenyat i creat específicament per a contenir informació i en general també per a comunicar-la. Un document pot contenir informació en forma de representació simbòlica, esquemàtica o sensorial. En llenguatge corrent es fa referència als documents a aquells que suporten la informació sobrepaper en forma d'escriptura, però en sentit ampli els suports poden ser tant diversos com permeti la tecnologia dels suports documentals com poden ser els fonogràfics, videogràfics o pàgines web. L'aparició de l'escriptura, i per tant de documents escrits, marca per a la historiografia el punt d'inflexió entre la prehistòria i la història. Per document s'entén tot el que és portador de significat,independentment del mitjà en què s'hagi registrat. Qualsevol suport material que contingui informació escrita, fixada, registrada, gravada, etc.; el conjunt format pel contenidor i el contingut, amb l’objectiu de conservar i transmetre l’esmentada informació superant l’espai i el temps.

Segons la Llei del Patrimoni Cultural Català (article 19.1) es definia document: «[...] s'entén per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola hola hola
  • hola, hola, hola
  • Hola Hola Hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS