Hola

Páginas: 7 (1580 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014
Activitats

1.- Feu una sinopsi del film i expliqueu les conclusions que n’heu tret després del seu visionat.
Més que mai hem de canviar els mals hàbits del "consumisme" i implementar tècniques de reciclatge. També hem de cuidar les àrees verdes i sembrar plantes a casa.Tenir un consum mesurat de l'aigua i no malgastar, tractant de reutilizar per altres feines com de neteja o regar lesplantes. Si et desplaces en cotxe que sigui per benefici de diversos no només d'un ja que el fum de les actuacions és un dels principals contaminants de l'aire. Utilitza aparells estalviadors d'electricitat. Consumir poc gas, petroli i altres derivats.

2.- Expliqueu el sentit de la història on apareixen uns dibuixos animats, tipus Simpson. Doncs han fet una petita explicació amb aquest dibuixanimat, perquè ho l'entenguéssim millor.
3.- Quines conseqüències generals per al planeta pot provocar l’escalfament global? És quan el diòxid de carboni i altres gasos escalfen la superfície de la terra naturalment atrapant la calor solar en l'atmosfera. Això és bo perquè manté al nostre planeta habitable. Tanmateix, cremant hidrocarburs, gas i oli i talant boscos, és quan hi ha llavors un incrementdramàtic en la quantitat de diòxid de carboni en l'atmosfera de la Terra i en la temperatura.

4.- Per què es diu que la política, que el sistema democràtic no ha respost davant
d’aquest problema? Per què es diu que no estem davant d’un problema polític sinó
moral? Permetre que l'escalfament global continuï avançant ens portarà un problema catastrofic les fronteres dels països. No serà unproblema de pocs sinó un problema de tot el món. Aquesta situació no es resoldrà amb la política sinó que haurem de buscar la solució a nivell de totes les nacions treballant en conjunt per la supervivencia del planeta que és casa nostra. És lamentable el poc interès del gobern amb al problema de l'escalfament global. Hem de pensar i actuar amb més carisma per poder protegir el nostre ambient icrear consciència moral la situació perquè tots units puguem respirar i viure millor.

5.- Qui és Al Gore? Feu una petita biografia. Quina opinió teniu sobre les referències a la seva vida privada que apareixen al film? Comenteu aquesta frase: perquè el públic connecti més amb el personatge cal que hi hagi una certa narrativa?
Albert Arnold Gore, Jr o Al Gore (nascut a Washington DCel31 demarzode1948), és un polític yecologistaestadounidense. Va ser vicepresident dels Estats Units sota laAdministración de Bill Clinton i candidat a president l'any 2000. Va perdre les eleccionesfrente a George Bush. El 2006 va guanyar un Oscar amb el seu documental "Una VerdadIncomoda" el qual responsabilitza les persones, governs i indústries pel cambioclimatológico actual i busca l'ús de noves formesd'energia per solucionar el problema.En l'any 2007 va ser guardonat amb El Premi Nobel de la Pau per la seva reflexió sobre el problema de l'escalfament global.
6.- Quan Al Gore diu que convindria preocupar-se d’altres amenaces que no fossin
només la del terrorisme, a qui està criticant?

7.- Què significa que hi ha una col·lisió entre la civilització i la Terra? Com afecta el
medi ambientl’augment de la població?

8.- Al Gore ens diu que els científics tenen l’obligació d’explicar la realitat tal com la
veuen. Qui ha intentat que això no fos així? Què vol dir la citació d’Upton Sinclair que diu: És difícil aconseguir que un home comprengui alguna cosa si el seu sou depèn que no arribi a comprendre-ho?

9.- Què significa haver d’escollir entre l’economia i el medi ambient? Perquè es diu que és una falsa elecció?

10.- Per què els Estats Units tenen una especial responsabilitat en el tema del canvi climàtic?

11.- Quines accions, com a ciutadans i ciutadanes, podem emprendre per aturar les catàstrofes naturals que el documental posa damunt la taula?

12.- La Humanitat, en els darrers segles, ha superat diversos reptes segons la pel·lícula.
Quins han...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • hola hola hola hola
  • hola hola hola hola hola
  • hola hola hhola hola y hola
  • hola hola hola
  • Hola Hola Hola
  • Hola Hola Hola
  • hola hola hola
  • Hola hola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS